25.4.2011

Home sweet home!

Olen vihdoin kotona reilun viikon sukuloimisreissulta! Pääsiäisloma vetelee viimeisiään ja tämä päivä pitäisi uhrata koulujuttujen vääntämiselle. Katsotaan vaan kun lämpömittari huitelee 20 asteen yläpuolella (vaikkakin auringossa) ei taida keskittyminen oikein riittää aineen kirjoittamiseen ja uusintakokeeseen lukemiselle.

Eilen hyppäsin puolenpäivän kieppeillä bussiin Loviisasta Helsinkiin ja perillä kävin kummieni kanssa kahvilla Café Esplanadissa. Ah kerrankin jostain saa kunnon kokoisen kahvin! Kummisetäni- ja tätini kertoivat myös yhden erittäin jännittävän uutisen, joka on syntymäpäivälahjani heiltä. Aiheesta lisää myöhemmin, olen kuitenkin todella innoissani! :)

Murokulhon kokoinen café au lait ja mustikkapiirakkapala <3 

Kotiin päästyäni lähdin melkein heti Rosalle ja sieltä mopon kanssa Rosan kavereiden luokse aivan toiselle puolelle Turkua. Olin pukeutunut sinnikkäästi kesävaatteisiin, joka ei illan kylmetessä ollutkaan kovin hyvä idea. No, onneksi pojat pelastivat meidät lainaamalla koko vaatekerraston sukkia myöten :').Näissä ajoimme (minä ajoin Rosan skootteria ja Rosa istui kyydissä koska hänen visiirinsä oli hieman huurteessa) pitsapaikan kautta Rosalle.

Yrmyjen edustus
Elämän pieniä iloja - hyvä aamupala
Moneen vuoteen en koskenutkaan puuroon, mutta mummin puuroa ei ole voittanutta. Paljon hedelmiä sekaan, niin nälkä pysyy loitolla :).

Elämän (pieniä) iloja vol2, serkkujeni koira Pampula

En ole päässyt nyt reiluun viikkoon jumppaan ja kroppa huutaa pumppiin. Täytyy kestää vielä pari päivää, sillä huominen ja ylihuominen menee Turkuhallilla eräässä tapahtumassa. Nyt voisin lähteä Lilin kanssa lenkille nauttimaan upeasta kevät-melkeinkesä-päivästä ja purkamaan tätä energiaa!
T. Sara :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti