27.4.2011

Keväinen keskiviikko


Hyvää iltaa kaikille!
Nyt on veteraanijuhlat juhlittu ja Halosen Tarjan päälaesta nähty vilaus. Olin siis eilen ja tänään Turun messukeskuksessa (korjaan edellisestä ei HK-areena) koulumme oppilaskunnan hallituksen jäsenten kanssa jututtamassa mummuja ja pappoja. Jaloviinalasit tyhjenivät nopeasti ja vanhusten jutut alkoivat kuulostaa varsin hupaisilta... Tänään ajoimme Monan skootterilla juhlamekot päällä uudestaan Messukeskukseen ja istuimme salissa kuuntelemassa suomalaisia musiikkiesityksiä parituhatpäisen yleisön ja tv-kameroiden kanssa.

Kuvasta puuttuu airueemme Matti, joka urheasti tanssitti erästä rouvaa

Juhlan jälkeen näin Vilmaa ja Meikkua kaupungilla, kävimme syömässä ja kiertelimme Vilman lähdettyä Meikun kanssa kaupoissa metsästämässä kevät/kesävaatteita. Tässä päivän saalis:
T-paita H&M, supersöpöt rusettisukkahousut Lindex
Korallin-(niin, minkäs muunkaan)värinen mekko H&M
Sormukset H&M


Olen ostanut tämän mekon H&M:stä (mistäs muualtakaan -.-) jo joku aika sitten, mutta olen unohtanut esitellä sen täällä. Odotan kesää niiin kovasti, koska haluaisin jo käyttää kaikkia ihania mekkoja ja muita kesävaatteita! 
Nyt silmäluomet kuitenkin lupsahtelee siihen malliin, että parasta olisi mennä nukkumaan. Kauniita unia kaikille!
T. Sara :)

p.s Tiedän, tekstiä kehystää laatikko, en saa sitä pois vaikka olen viimeiset kaksi tuntia yrittänytkin. Vihaan blogin kanssa taistelemista-luovutin!

2 kommenttia: