29.5.2011

Good morning

Or not so good. Ei nämä viiden tunnin yöunet lähes jokapäivä oikein toimi. Voisin mennä keittämään vaikka pannullisen kahvia, että saisin itseni kerättyä kokeisiin lukemista varten. Kerron kuitenkin teille nyt opettavaisen tarinan viikonlopustani.

Perjantai 27.5 iltapäivällä kaverini soittaa lähdetäänkö Linnanmäelle ja hän hoitaisi samalla erään ostoksen. No ei lähdetty, koska minulla ei vielä ole sitä kulkulupakorttia jolla pääsee ilmaiseksi sisään. Linnanmäen sijaan lähdimme kuitenkin 160 kilometrin päähän Espooseen hakemaan sitä tavaraa. Kauppa oli menossa kahdeksalta kiinni ja starttasimme auton noin vartin yli kuusi. Navigaattori laski ajoajaksi 1 tunti 35 minuuttia ja laskelmoimme ehtivämme hyvin. Espoon suunnassa ajoimme kuitenkin aavistuksen harhaan (muka kartanlukijan syy - eli minun :D) ja kello tuli kahdeksan ennenkuin ehdimme edes kyseiseen kauppaan.

Kaverini on hieman heikkohermoinen, eikä tällaisissa tilanteissa osaa nauraa asian koomisuudelle. Hän lähti ajamaan suoraan Turkua kohti ja puolet matkasta istuimme hiljaa puhumatta toisillemme. No kaverini siinä leppyi jonkun ajan päästä ja loppumatkasta bongasimme muun muassa ihan täydellisen dinosauruksen muotoisen pilven :). Tarinan opetus oli älä juo kuutta kuppia kahvia.
Ps, se tavara jota lähdimme hakemaan osoittautui vääräksi seuraavana päivänä. Säästyivätpähän kauppiaat ainakin kaverini muutamalta valitulta sanalta.Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Ja kaikki lukiolaiset vielä pieni tsemppi sitten voi vaihtaa kesälomavaihteelle (ettenkö itse olisi vaihtanut jo..)!

t Sara

6 kommenttia:

 1. Ite oon vaihtanu kesälomavaihteelle jo ennen koeviikon alkua - ja sen tulokset nähdäänki sitten 4.6 :P mut ei vaan jaksa enää... :D

  VastaaPoista
 2. Haha jep niin näkyy mullakin :D

  VastaaPoista
 3. mistä syystä olet kartanlukija kun on navigaattori.. en usko tuota tarinaa..
  opetus ei liity mitenkään tarinaan.. oli vaan pakko päivittää..

  VastaaPoista
 4. Navigaattori=elektroninen kartta, joka ei puhu. Ihan siitä syystä :D Ja opetuksen juju on, ettei 13 wc taukoa ole aikaa pitää kiireessä:).
  Hehe mitään ei ole pakko tehdä!

  VastaaPoista
 5. teetkö joskus kysymyspostauksen ? (:

  VastaaPoista