9.5.2011

Kaato

Helouu!
Olimme iltapäivällä koulun liikuntaryhmän kanssa keilaamassa (todellista hikiurheilua). Kaikki keilasivat omalla tyylillään, mutta Noralla oli kyllä ehdottomasti paras! Heeh, onnistuin itse tekemään jopa täyskaadonkin!

Sammakko-Nora
Keilailun jälkeen pyöräilin Meikun kanssa Samppikseen ottamaan aurinkoa. Ruokakaupasta tarttui eväiksi mukaan muun muassa kanankoivet ja miniporkkanoita :D. Uskaltauduimme jopa hyisevän kylmään veteenkin pulahtamaan! Auringonotto ja ruuat kuitenkin kiinnostivat enemmän..


Kuvan epätarkkuus johtuu kameran linssiin joutuneesta babyöljystä XD

PS. MITÄMITÄMITÄÄÄ!? Mitä tässä maailmassa tapahtuu?! Suomi on mennyt voittamaan Venäjän MM-kisoissa!! Rankkareilla juujuu, mutta silti huuikeeeaa! Hienoa Suomi :) !

Silmäluomeni alkavat jo kuitenkin vähän lupsahdella, joten ajattelin valua koneen äärestä nukkumaan pikkuhiljaa. Jep, kello on viisi vaille yhdeksän, mutta minäpä herään aamulla virkeänä kun muut kiroavat kuuden tunnin yöunia!
t. Sara

6 kommenttia:

 1. vilpittömät onnittelut täyskaadosta T. Pyry

  VastaaPoista
 2. hahahahahhahahha! mikä toi kuva norast on xD en voi olla nauramat. -larrrrrrrre tääl moi

  VastaaPoista
 3. hahaha joo toi on nii hauska :D

  VastaaPoista
 4. sara, rakastan sua vieläkin.. t.olli

  VastaaPoista
 5. painukaa jo vittuunne, edelleenkin minulle voi tulla puhumaan päin naamaa jos on jotain asiaa. nimelläni ei tarvitse esiintyä. olli

  VastaaPoista