11.5.2011

Kuvaryöppy

Olin eilen taas kerran Samppalinnan maauimalassa ottamassa aurinkoa ja uiskentelemassa, sekä salakuvailemassa vedenalaiskameralla Rosan kanssa ;).

Näillä elin eilen suurimmaksi osaksi ja Wiklundin leipämaistiaisilla. Olin niin taivaassa kun S-Marketin ruokaosastolla oli laitettu maisteltavaksi ainakin 20 erilaista leipää! Namnam.
Illala menin katsomaan elokuvaa nimeltä Vettä Elefanteille (Water for Elephants). Se oli mielestäni todella hyvä ja koskettava! Ihme kyllä, en itkenyt kertaakaan vaikka maailman suloisinta norsua pahoinpideltiin ihan hirveällä tavalla tai kun hellyyttävä pappa tirautti parit kyyneleet. Elokuvan juoni oli ehkä vähän ennalta-arvattavissa, mutta silti mukaansatempaava ja mielenkiintoinen. Visuaalinen puoli oli kuitenkin se tärkein. Rakastan kaikkea vanhahtavaa ja 30-luvusta kertova elokuvan tunnelma, vaatteet ja elämänasenne inspiroivat minua!


Tänään olen altistunut liian monelle tapaturmalle. Aamuni alkoi huolettomasti paistaen kananmunaa. Hellalle oli kuitenkin pudonnut vähän rasvaa ja levy syttyi tuleen. Lieskat leimahtivat ainakin 40 cm korkeudelle ja ehdin kiljua hädissäni hetken ja herättää koko talomme, kunnes iskä tuli pelastamaan tilanteen.

Koulua ei ollut tänään kuin yksi tunti ja menimme tyttöjen kanssa jokirantaan makoilemaan ja auringon siirtyessä Fontanan terassille sinne syömään. Söin todella hyvää kanafetapaninia! Sen jälkeen pyöräilin Meikulle ja menimme heidän takapihalleen ottamaan aurinkoa. Moi vaan kaikki ohikulkijat, jotka bongasitte meidät puolalastomina harvojen pensasaitojen takaa! :D Vilma liittyi myös seuraamme myöhemmin.
Yhdessä vaiheessa huomasin että käsitaipeeni, kainaloni ja jalkani olivat aivan täynnä jättisuuria kutiavia pahkuroita. Pelästyin ihan hulluna ja juoksin suihkuun ja tungin kortisonia jokapuolelle. Onneksi pahkurat osoittautuivat ohimeneväksi allergiseksi reaktioksi. Mutta huhhuh, kun ne polttelivat!

Gaselli

Ennen Meikulta lähtöä silmääni alkoi kutittaa kauheasti. Luulin että siellä on joku pieni roska ja se lähtee ajallaan. Kotiin päästyäni kutina oli jo niin kauhea, että aloin tutkia silmää tarkemmin. Sorkittuani silmääni pumpulipuikolla huomasin, että sarveiskalvo oli irronnut osittain ja roikkui silmässä ja sen sisälle oli kertynyt nestettä. Lähdimme samantien iskän kanssa silmälääkäriin ja jouduin taas siihen inhottavaan silmälääkärilaitteeseen, jossa tungetaan kirkkaita valoja ihan silmään kiinni. Meinaan pyörtyä jokakerta, koska unohdan hengittää :D. Lääkäri määräsi silmääni kortisonilääkityksen ja sanoi vamman korjautuvan muutamassa päivässä.Haluaisin tietää, kuka on niin sairas että alkaa kommentoimaan noin henkilökohtaisia juttuja blogiini väärällä nimellä!? Jollain ei todellakaan ole parempaa elämää, kuin yrittää pilata toisten! Mikä järki siinä on, että pitää alkaa huutelemaan nimettömänä tai väärällä nimellä tänne blogiini kaikkia todella loukkaavia ja järjettömiä kommentteja? Uskaltaisitte edes tulla päin naamaa sanomaan asianne! Siinä kohtaa näyttää niillä huutelijoillakin pokka pettävän, kun pitäisi asiat hoitaa kasvotusten.
Olen elämäni kokemuksista saanut sen verran vahvuutta, että tuollaiset kommentit menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta kun niitä tulee ja tulee jatkuvasti niin kyllä tässä alkaa jo kiehahtaa.
Arvostaisin sitä jos jollain on jotain kysyttävää tai mielipide esimerkiksi minun ja entisen poikaystäväni erosta, voi tulla kysymään ihan suoraa minulta eikä huudella tänne tyylillä "olen kuullut vähän juttua"! Jos joku saa hyvän mielen sellaisesta että haluaa tahallisesti loukata muita, pitäisi ihmisen katsoa peiliin ja vähän aikuistua! Ei toisten halveksuminen paranna kenenkään oloa!
Toivon kuitenkin kaikille tällaisille ihmisille jotka yrittävät helpottaa omaa pahaa oloaan puhumalla ilkeästi muista, että he ymmärtäisivät lopettaa käytöksensä. Itselleen he vain loppupeleissä harmia aiheuttavat.


Tarkoitukseni oli lukea perjantain kokeeseen tänään, mutta arvatkaas luinko kun silmälääkäri laittoi puudutustippoja silmiini. Jep, en lukenut. Ehkä vietän koko huomispäivän sitten historian kirja naaman edessä.
Lähden nyt tutkailemaan mitä ainetta minun pitää tunkea silmiini. Olotilani on hieman hämmentynyt kaikkien blogikommenttejen ja muutenkin viimeaikojen tapahtumien takia.
No mutta kauniita unia kuitenkin kaikille!
t Sara

13 kommenttia:

 1. voooi mite ihanii kuvia! kesäkesäkesä<3
  kommentti tulee tällee anonyyminä ku en jaksanu enää kirjautuu omaan bloggeriin :P
  -Henspe

  VastaaPoista
 2. On niitä ihmisiä ku on kateellisii toisil ni ei löydä muutaku puhuu paskaa ja yrittää pilata toiste maineen. Älä Sara välitä näist ihmisist, oot paljon paremmalla tasolla. Ps. Sun näit päiväjuttui on kivaa luettavaa ja kaunista katseltavaa :) T. blogikyttääjä x)

  VastaaPoista
 3. kiitos rohkaisusta :) ja kiva kuulla :) !

  VastaaPoista
 4. mull on kiva massu :--------))))))))) oot ihana aaa <333

  VastaaPoista
 5. heruta viel vähä lisää..

  VastaaPoista
 6. meikku sul ei oo mitää mahaa -.- sä oot ihana spagaattityttö<3 :)
  anonyymi hahah, ei kukaa pakota lukee mun blogii jos ei miellytä XD

  VastaaPoista
 7. ooo bikinityttöjä ;) grrr, ottakaa vielä bikinit pois ;)

  VastaaPoista
 8. jooo siis vittu meikku sä oot läski!!!

  VastaaPoista
 9. hahaha emmä sanonu et oon läski :DDD

  VastaaPoista
 10. saatanan anorektikkoi molemmat, meinaa laatta lentää ku kattoo t.matias

  VastaaPoista