24.5.2011

Nauratti

Tänään kaikki olisi voinut olla täysin pielessä. Silti nauroin vain. Aamulla poljin rikkinäisellä pyörällä 7 kilometriä Kärsämäkeen Jukuparkin koulutustilaisuuteen. Meni Turussa mihin suuntaan tahansa vastatuuli on taattu. No tuhannen ja yhden ylämäen jälkeen saavuin perille ajoissa. Voi sanoa, että tuli hieman kuuma. Koulutuksen aiheet olivat mielenkiintoisia, mutta en käsitä mikä ihme silmäluomiani vaivasi sen viisi tuntia kun olisi pitänyt keskittyä täysillä. Ne vain lurpsahtelivat lurpsahtelemistaan!Takaisin pyöräillessäni vastatuuli senkuin yltyi. Vauhtini oli hitaampaa kuin pappa kävelykeppeineen ja reidet huusivat tuskasta siitä huolimatta. Piipahdin keskustassa nopeasti ruokakaupan kautta kotiin. No silloinkos alkoi sataa vettä aivan hulluna. Yleensäkin osaan pukeutua todella lämpimästi ja säätä ajatellen niin päälläni oli vain lyhythihainen "takki". Vähän tuli vilu, mutta silti vain nauroin ääneen pyöräillessäni, koska kaikki oli niin pielessä kun vain voi olla. Ohikulkijoita varmaan ihmetytti iloinen virneeni kaikkien muiden kärsivien ilmeiden joukossa.

Kotonakin odotti pari hauskaa ylläriä. Ihana mehukas tuoreananas jonka olin ostanut, oli homeessa. Ja sähköpostiini oli kilahtanut kirje huomista koetta koskien "ei lupaa osallistua". Olin ehtinyt lukea jo aikamoisen pitkän pätkän siihen. Nauran edelleen. Onpahan ainakin vapaapäivä huomenna!

Päivän ruoka-herkkukanasalaatti

Soitin kaverilleni, joka oli pyytänyt minua katsomaan hänen ja perheensä kanssa Naanatalin kesäteatteriin Varesta. Olin kuitenkin sanonut lukevani kokeeseen, mutta nyt kun koetta ei ollut pääsinkin katsomaan näytelmää. Oli aikas kylmä ilma kesäteatterille, mutta hauska oli! Suosittelen! Teatterin jälkeen Agalin kautta kotiin hyvillä mielin :).


Kauniita unia!
t Sara

7 kommenttia:

 1. Toi nuttura sopii sul tosi hyvin!! :))) Viel ku lisäät sellassen värikkää tai valkose bandana nii ai että ;))))

  VastaaPoista
 2. ihana toi eka kuva susta !!!! ja tää vikaki kyllä :) ja toi ruoka, tuli nälkä !

  VastaaPoista
 3. kiitti meikku ja ne bandanat saa jäädä sinne 7lk:')

  ja kiitos henna! hahaaa:D

  VastaaPoista
 4. hiii onko uusi "takki" :D älä vilustu niinkuin minä tein kun luulin et kesä tuli : 3 - molly

  VastaaPoista
 5. Ihan törkeen ihanat hiukset sulla. Älä koskaan värjää hiuksiasi, jos toi on sun oma väri!! :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! tää on ihan mun oma väri:)

  VastaaPoista