7.5.2011

Vamos A La Playa

Heippa!

Ihanaa huomata kun puissa alkaa olla pian lehdet ja aurinkoisia päiviä on viikossa enemmän kuin sateisia! Pukeutumiseeni on lisääntynyt taas kevään myötä värien käyttö, joka näkyy myös kynsien lakkaamisessa ja meikissä. Käytin tässä pari päivää sitten niitä "valkaisemiani" keltaisia Converseja, joita viimeksi käytin varmaan ylä-asteella.

Eilisen päivän kuljin tällaisissa vaatteissa
Eilen koulun jälkeen tapasin Meikun kaupungilla, kävimme syömässä (yllätysyllätys-ruokaa kun rakastan!) ja chillailimme auringon lämmössä mansikoiden kera.

Terveellisyyden huipentuma
Illemmalla Rosa ja Vilma tulivat meille laittamaan tortilloita ruuaksi ja valmistautumaan S.W.E.A.T:iin.Illan vaatteina toimivat uusi mekko Zarasta, kengät Andiamosta ja laukku H&M:stä.


Juhlat olivat alkuillasta vähän nihkeät, mutta yötä myöten tunnelma tiivistyi ja varmasti itse kullakin oli hauskaa. Minulla ainakin oli ;). Vilma ehti lähteä jo aika aikaisin, mutta me onneksi jäimme vielä Rosan kanssa.


Kotiin pääsyn kanssa tuli taas hieman ongelmia, tosin tällä kertaa ei minulla. Rosa oli jättänyt ison koululaukkunsa meille tarkoituksella, mutta unohti kuitenkin avaimensa sinne. Juhlien jälkeen, melkein jo kotiovellaan Rosa muisti laukun olevan avaimineen meillä ja raukka joutui ajamaan Turun toiselta puolelta toiselle hakemaan laukkuaan. Työpaikan avaimet löytyivät, mutta kotiavaimet eivät olleet missään. Rosa lähti takaisin kotiin ja joutui herättämään vanhempansa, jotta pääsisi sisälle. Avaimet kuitenkin onneksi löytyivät kotoa!

Tänään mukavien viiden ja puolen tunnin yöunien jälkeen aamuni alkoi rääkkijumpalla - Elixian Powerilla. Jumpan jälkeinen fiilis on aina niin ihana ja anerginen ja etenkin kun törmäsin salin parkkipaikalla lemppariväriseen autoon.

Miten ihminen voikaan tulla niin iloiseksi nähdessään tietyn värisen auton :D. Kuitenkin mielestäni tämä ruskea Volvo XC60 (olisipa XC90) on niin täydellisen värinen auto kun vain voi olla!

Nyt aion syödä parit eiliset tortillat ennekuin lähden toteuttamaan Rosan kanssa yhtä hauskaa projektia. Lähdemme valokuvailemaan ikivanhalla kinofilmikameralla mustavalkokuvia kuviksen kurssia varten ja ehkä vähän omaksi iloksemmekin. Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille!
t Sara

2 kommenttia: