20.6.2011

I'M IN LOVE

Okei nyt loppu nää englanninkieliset otsikot, jotka on pelkkää tekotaiteellista massaskeidaa yleensä, MUTTA toi lause vaan kuulostaa paremmalta englanniksi :D. Kuten kerroin aiemmin, etten yleensä jää miettimään seurauksia oli kyse isoista tai pienistä päätöksistä. Siitä on ollut sekä hyötyä, että paljon haittaakin valitettavasti. Tällä kertaa tein erittäin hyödyllisen ja tähän mennessä oikealta tuntuvan ratkaisun. Saanko esitellä siis uusi rakkauteni :

Mikä materialisti?
iPhone 4 ei varmastikaan tule kestämään uimista vessanpöntöstä tai keittolautasella, sukellusta metrin syvyiseen lumihankeen tai seinääpäin lentämistä x 1000. Vanha kännykkäni urhoollisesti kesti ne ja toimii edelleenkin, ei voi sanoa kylläkään että hyvin. Mutta tästä ajattelin pitää vähän parempaa huolta ;).

Perjantaina juhlittiin kaverin 19-vuotis synttäreitä, joista ei kylläkään sen enempää kuvia xD.


Mä tässä poseeraan mun vauvan kanssa, selvästikin ujostuttaa tuo kamera
Lauantaipäivän vietin iTunesin parissa ja nyt vihdoin voin sanoa osaavani jotenkuten käyttää sitä ja puhelintanikin :D. Illemmalla sain taas ajaa autoa, hihii! Ajotaitoni vaativat kyllä harjoittelua jonkun verran..

Eilen suuntasimme lentokentän lähelle katsomaan Thunderbirdsejä. Tunnin vesisateessa seisoimme odottaen lentonäytöstä, jota ei koskaan tullut. Kiitos jenkit kun teillä on surkeat koneet jotka eivät lennä (tässä tapauksessa) mitättömässä tihkusateessa, kiitos hyttysentapaiset mutta pahemmat itikat, jotka söitte jalkani aivan täyteen punaisia kutisevia pahkuroita ja ISOIN KIITOS parkkisakottajalle, joka keksi kirjoittaa neljänkympin sakon aivan syrjäiseltä polulta (tosin ei itselleni onneksi :D)! Olen puhunut.

Tai no en oikeastaan :D. Tämän useiden epäonnistumisten sarjan jälkeen suuntasin Meikulle ja söin pari jätskiä, jotka piristivät mieltä. Kerron tähän vielä, että Maraboun mustikkasuklaa on hyvää ja postiluukusta kilahti vihdoinkin ensimmäinen Elle, vaikka tilasin sen kuukausia sitten. Pian lähdetään kavereiden kanssa mökille saunomaan. Vi ses!

t Sara

ps. Huomenna on viimeinen työpäivä kaupassa. Menipä tämä pari viikkoa nopeasti. Periaatteessa kiva päästä toisenlaiseen työympäristöön, mutta toisaalta tuollakin oli ihan kivaa. Haikeus.

8 kommenttia:

 1. Parkkisakko tuli kyllä maailman naurettavimmasta kohdasta. Paikalla olleet poliisitkin totesivat sen olevan täysin turha. Eipä tarvitse tukea tai osallistua Turun Kaupungin järjestämiin tapahtumiin enää. **ttu mitä p*skaa!!

  Ajaminen sujuu ihan hyvin. Välillä pitäisi vaan ottaa auton leveys paremmin huomioon. Liikkeellelähdöt ovat vaativia, eikä kukaan hallitse niitä hyvin ensimmäisillä ajokerroilla. Kyllä se siitä!

  Neiti ajoi muuten ylinopeutta lähes koko ajan..

  VastaaPoista
 2. Lisäys: Air Show ei ollut Turun Kaupungin järjestämä, mutta parkkisakoo tuli Turun Kaupungilta. Tästä hyvästä siis tapahtumat ja oikeastaan kaikki Turkua tukeva toiminta boikottiin.

  VastaaPoista
 3. Hahaha asia selvä. Kello kolme ei tunneta nopeusrajoitteita :)

  VastaaPoista
 4. ihana puhelin! mikä toi on? -larre

  VastaaPoista
 5. Se on valkoinen iPhone4. Nyt valoja päälle!!

  VastaaPoista
 6. Larrerakas se vielä lukee tuolla tekstissä :')

  VastaaPoista
 7. tää sun blogi on iha sairaa hyvä ja oot muutenki vaiks kui kaunis! (:

  VastaaPoista