2.6.2011

Kesälomaa!

Aaauuh! Nyt on hartiat kyllä niin jumissa, ettei puhettakaan että pää kääntyisi 90° mihinkään suuntaan. Vapaaehtoisia _hyviä_ hierojia, anyone? No mitä pienistä, kun nyt on k-k-k-kesäloma! Taino ei virallisesti vielä, mutta minun epävirallinen kesälomanipa alkoikin jo maanantaina kokeen jälkeen ;).

Maanantaina tosiaan sattui pieni moka. Meillä olisikin ollut Jukuparkissa jotain koulutuksia tai lähinnä joku tutustumispäivä ja sähköpostini päätti tehdä tepposet, eikä näyttänyt juuri sitä maanantaita koskevaa osaa tekstistä. Great! Onneksi silloin ei kuulemma jaettu mitään elintärkeää informaatiota.

Tiistaina meillä oli Jukuparkissa pehmiskoulutus. Eräs mies siellä selitti pastörointinapeista sun muista napeista ja peukalonverran pitää olla jotain jossain ja metalliosaan asti ei alkukesästä, loppukesästä enemmän. Ööh tuota pahoin pelkään että tieto taisi mennä hieman ohi. Veikkaanpa etten ollut ainoa! :D
Loppuillasta yritin lukea seuraavan päivän kokeeseen (jonka tosiaan missasin nukkumalla sen yli, hups), mutta yritykseksi sekin jäi. Kaverini tuli käymään meillä (nukkumaan meidän sohvalle siis). Tunnin siinä kuorsattuaan herätin hänet erittäin lempeästi ;). Etsin suihkepullon ja täytin sen jääkylmällä vedellä. Arvatkaa mitä sitten tapahtui! :D Muutaman kirosanan jälkeen hän virkosi siitä ja menimme katsomaan, josko hän saisi moponi kuntoon. Lopputuloksena muoviosat ovat edelleen irtonaisina, eikä rakas skootterini siitä mihinkään käynnistynyt. Hohhoi, kalliolta alas koko rotisko!


Eilen raahaduin mopokypärineni Rosalle ottamaan aurinkoa ja syömään jugurttibanaanilastuja. Auringonottaminen tosiaan on kyllä täysin turhaa minun värisilleni, koska ihoni ei sisällä pigmenttiä joka ruskettuisi. Joten viimekädessä täytyy aina turvautua purkkiin ;D.
Rosalta ajelimme hänen toimivalla mopollaan (joojoo on noloa ajaa skootteria, autoa tässä odotellessa) keskustaan, tipautin Rosan kyydistä ja sain lainata mopoa kun menin taas koulutukseen Jukuparkkiin. Olen tottunut, että oma moponi laitetaan eritavalla jalalle kuin Rosan ja kymmenisen minuuttia ahersin sitä jalalle Jukuparkin parkkipaikalla :D.

Pari tuntia kuuntelimme miten kassakone toimii ja saimme tietoa muista raha-asioista. Sitten koukkasin hakemassa Rosan ja Hesen kautta kotiin. Tämä on kyllä järkyttävää. Viikon sisällä olen käynyt jo kahdesti Hesessä. Nyt tuli stoppi. Illalla oli luvassa _ei minkään koulun_ järjestämät bileet T-talolla. Ja juu musiikista sen verran, että bändi oli hyvä soittamaan mutta ei ihan tuon kaltaiseen tilaisuuteen! Aika nihkeää menoa, vaikka järjestäjänä itse sanonkin :D. Mutta mitäs ihmiset ette sitten itse tanssineet vaan valititte sen sijaan! Pääsin kuitenkin ulkoiluttamaan ensimmäistä kertaa tätä mekkoa.Voisin raahutua tästä lenkille ja alkaa siivoamaan, jos kutsuisin vaikka parhaita tyttöjä illaksi syömään meille :).
Aurinkoista vapaapäivää kaikille! Ja niille, ketkä ovat töissä muistakaa pyhäpäivän tuplapalkka, ettei harmita lämmin ilma niin paljoa ;).

t Sara

10 kommenttia:

 1. ihana toi sun mekko! mut mitä mitä, oliks nihkee meno carambas? voi harmi :D kui kauan oot siel jukuparkis töis sit? koko kesän vai?

  VastaaPoista
 2. kiitos larre! haha ja joo olixD oon jukuparkis vissii juhannuksest johonki elokuun alkuu:)eli periaattees sen sesonkiajan

  VastaaPoista
 3. ihana mekko!! hahaa me ajettiin t-talon ohi ja ihmettelin miks niin paljon nuorii parveili siin :D ku tosiaan kotiuduin eilen ni oltiin heti vähän ajeleees :P

  VastaaPoista
 4. kiitti:) joovai:D haha siin ulkoo oli kyl aika pal porukkaa mut heii onks kivaa olla suomes? :D

  VastaaPoista
 5. tosiaan oli aika nihkeä meno, mä ja heli lähettiin jo puol kymmenen syömään :D tulen hiromaan sua minkä töiltäni ehdin, ellet sit haluu tulla tänne :) ihana mekko <3 - molly

  VastaaPoista
 6. haha tosiaan oli;D ja juu voin tulla piipahtaa jokupäivä:) ah oot _paras_ hieromaa!<3 ja kiitos viel:D

  VastaaPoista
 7. söpis mekko. ps. mä tanssin xD

  VastaaPoista
 8. hahah kiitoskiitos:) nonni loistavaa!:D

  VastaaPoista