4.6.2011

Ohi on

Nyt se kauan odotettu kesäloma virallisesti siis alkoi. Ei tätä vielä oikein ymmärrä, ettei maanantaina tarvikaan mennä kouluun. Jotenkin haikea fiilis. En käsitä miksi, mutta oikeastaan vihaan näitä lauantaipäiviä kun koulu loppuu. Sama kaava jokakerta; hienot mekot päälle, kouluun noin puoleksi tunniksi, todistukset kouraan ja toivoteteaan hyvää kesää.

Minulla on edelleen aivan tyhjä olo ja vaikka olisi paljon tekemistä, niin mikään ei oikein innosta. Näin tänään koulumme pihalla entisen poikaystäväni vanhemmat ja isovanhemmat monen kuukauden jälkeen. Täytyy myöntää, että minulla on ollut hirveä ikävä sitä perhettä. Näin vaan elämä joskus muuttuu, pakko hyväksyä omien virheidensä seuraukset.

Tämä päivä tuntuu olevan läpi kauttaaltaan aivan perseestä muutenkin. Eilen olin kaverini kanssa pelaamassa futista (jota en saisi tehdä nilkkavammojeni takia). No nilkkani tietenkin alkoivat turvota ja tänään lopputuloksena hyvä jos pystyn kävelemään. Sattuu niin pirusti että itken kohta sitäkin. Ei auta särkylääkekään, auttaisikohan jos joku puhaltaisi? :)

Ja voi hyvää päivää kun sain taas todistukseni käteen. Kurssisuositus tässä kohtaa lukiota on 60. Minulla on 52. Miten ihmeessä aion suorittaa lukion kolmessa vuodessa? Hyvä kysymys, en tiedä. Heh minun asenteellani ei huolta, kaikki hoituu kuitenkin. Mutta nyt olen alkanut stressaamaan asioista. 17,9166666 vuotta olen liidellyt stressaamisen yläpuolella. Nyt senkin aika on koittanut. Ääärrr!

Rosamuruni tuli äsken meille valmistautumaan iltaa varten, ehkä nyt nousisin tästä masennuksen suosta. Uudet kengätkin ehkä hieman piristävät.


Olen niin rakastunut noihin korviksiin ja voisin käyttää niitä lähes jokaisen vaatekappaleeni kanssa. Siskoni toi ne vuosi takaperin Roomasta, enkä ole osannut käyttää roikkuvia korviksia oikeastaan aiemmin. Kyllähän ne venyttävät korvareikäni aika hirveän näköisiksi, mutta siinäpähän venyvät :).


Pitkään olen kuolannut valkoisia korkeavartisia Converse All Stareja. Eilen kävin Stadiumissa, kun kaikki tuotteet olivat -20%. Lasten koot ovat muutenkin halvempia, joten kenkien loppuhinnaksi jäi vain noin 43 euroa, joka ei Converseista ole todellakaan paljoa! Pienestä jalasta on hyötyä ;). Ostin kokoa 35 vaikka nekin olivat vähän isot, en vaan kehdannut söpöltä miesmyyjältä pyytää 34 kokoisia tossuja heeh.

Paljon onnea kaikille ylioppilaille ja hauskoja koulun päättäjäisiä! :)
t Sara

3 kommenttia:

  1. oot nii nätskä en kestä! ja ihana mekko ja kengät! Haha mullaki on 35 converset ::D Uuu oliks skanssin stadiumis? Mäki kävin siel sovittelee kenkii söpön miesmyyjän avustuksel hahaaa

    VastaaPoista
  2. vooi kiitos:) ja olin skanssis juu:) hehe siel on paljo söpöi miesmyyjii;)

    VastaaPoista