12.6.2011

UupumusPerjantaina istuskeltiin Saramurun kanssa jokirannassa mussutelten subeja ja jätskiä. Illemmalla hurautimme pyörillämme Uittamon rannalle odottelemaan paria kaveria. Kavereillamme kesti kuitenkin niin kauan, ettemme jaksaneet odottaa ja lähdimme meille. Juttelimme myöhään yöhön kaikesta mahdollisesta. Sara on ihana <3

Lauantaina Meikku soittaa puoli kahdentoista maissa erittäin pirteänä, kun minä ja Sara vielä nukuimme tulenko heille käymään. Parin tunnin päästä sain kerättyä itseni ja lähdin pyöräilemään Meikulle. Huh mikä tuskanhiki siinä nousi, kun ulkona on aivan törkeän kuuma enkä osaa koskaan polkea rauhallisesti. Kävimme kirpparilla viemässä Meikun tavaroita myyntiin ja sieltä ruokakaupan kautta Meikulle kokkaamaan lohikastiketta ja riisiä. Ruoka oli kyllä hyvää, vaikka jotkut kasvikset olivatkin vähän raakoja ja Meikku tunki ne minun lautaselleni :D. Keitimme myös rapuja.

Herkullista
Meikku heittää settiä ;)


Illemmalla lähdin kaverini kanssa käymään Rymättylässä tarkoituksena löytää uimaranta. Siinä kohtaa kun löysimme edes vettä, alkoi olla jo niin kylmä ettei uimaan saattanut mennä ja hyttysetkin kerääntyivät iltapalalle.


Auringonlasku oli kuitenkin kaunis :).


Haluaisin kovasti ottaa päiväunet, mutta illalla en varmaan saa unta joten se ei taida olla tähän aikaan kovin hyvä idea. Olen vaan niin väsynyt viikonlopun jälkeen. Lähden kuitenkin kohta kaverini kanssa ulos ja huomenna on taas aikainen herätys töihin. Niin ne viikonloput menee nopeasti ohi :(. 
Hauskaa alkavaa viikkoa!

t Sara

10 kommenttia:

 1. niin ihanii vaatteita ja kuvia!!!!!

  VastaaPoista
 2. Ketä tuo salapäeräinen kaveri on ketä ei koskaan nimeltä mainita? ;D

  VastaaPoista
 3. Haha niitä kavereita on monia :D käytän kaveri-nimitystä niistä henkilöistä, jotka eivät esiinny blogissani yhtä usein kuin muut :)

  VastaaPoista
 4. Huomasin vasta nyt kuvasta miten tyyni vesi oli.

  Pikkasen on iso huppari :D

  VastaaPoista
 5. taino... iha semi :D ( mut silti iha siisti )

  VastaaPoista
 6. ihan sopiva huppari ;)ja onhan se vesi aika tyyni :D

  VastaaPoista
 7. mun mielest toi huppari on ihanan iso!! ja onks sul ollu kivaa töis :))? oot kyl kans aina tekemäs ruokaa, hihi. mut kelpais kyl mullekki. vaihteeks ihanii kuvii ja vaattei sara, i like!

  VastaaPoista
 8. kiitos paljon :-)) ! ja onha tuol kaupas iha jees aika ykstoikkost duunii vaa :D ruoka - my one and only love ;) <3

  VastaaPoista