7.6.2011

Yeah it's getting hot hot hotter than hell

Nyt olisi niin paljon juttuja mistä haluaisin höpötellä tänne, mutta minulla on kauhea kiire kummisetäni 50-vuotis juhliin Loviisaan. Lähtö on puolen tunnin päästä ja istun vielä märillä hiuksilla kylpytakki päällä koneella. Kun ajoissa muutenkin hoidan kaikki hommat, niin tänään viimeistelin vielä mekkoa jonka ompelin kyseisiin juhliin. Heh, ehkä se on nimenomaan se kiire kun pitää minut "elossa". En osaa ottaa oikein koskaan rauhassa, vaan keksin itselleni joka rakoon jotain tekemistä ja aikataulutan sen aina viimetinkaan ;).

Lauantain parin aamutunnin masennus on jo tipotiessään ja juhlistimme koulun päättymistä istuskelemalla kavereiden kanssa meillä ja illemmalla jokirannassa.


Grillasimme Svanten kanssa vaahtokarkkeja kynttilän avulla. Nam!Sunnuntaina vietimme koululaistemme kanssa oikeita päättäjäisiä Rymättylässä vuokraamallamme mökillä. En ehdi nyt ladata kuvia tänne, joita tosin kertyi kameraani noin tuhat kappaletta mutta joku päivä siitä lisää :).
Lähdemme siis pian ajamaan kohti Loviisaa ja aion ottaa historian kirjan mukaan ja alkaa lukemaan syksyn kirjoituksiin. Kerrankin teen jotain ajoissa! :DNyt menen pukemaan ja laittamaan itseni valmiiksi juhlia varten. Näätte kuvan mekosta myöhemmin, mutta voin sanoa että olen aika ylpeä itsestäni! :) Ja tietenkään ilman Meikkua olisin ollut hieman pulassa!
Nauttikaa tästä ihanasta helteestä, kun itse istun suurimman osan päivästä autossa lukemassa. Jee ja huomenna on ensimmäinen työpäivä!

t Sara

6 kommenttia:

 1. Kuinka paljon tollane vuokramökin vuokra on? Kuinka kaua olitte ja minkä kokonen mökki oli :)?

  VastaaPoista
 2. Mä nautin kesäpäivästä työpaikalla. Autossa saa sentään ikkunan auki.

  Päivitys piristi työpäivää, vaikka olikin lyhyt ;)

  VastaaPoista
 3. mmitä vittua mun naamalle tapahtuu tos yhes kuvassa....

  VastaaPoista
 4. anonyymi: vuokra oli noin 300e vuorokaudesta ja mökki on arviolta 100 neliöä + iso tontti meren rannalla:)

  anonyymi: heh kiva ;)

  svante: vähä valahtanu vissii xD

  VastaaPoista
 5. ootko sä luonnostas noin ginger, vai värjäätkö ? =))

  VastaaPoista
 6. haha ihan on naturellit hiukset:)

  VastaaPoista