17.7.2011

Ruisleipää ja jäiset varpaat
Huuhhuh what a week! Siihen mahtuu muunmuassa Ruisrockia ja yhden hyvän ja toisen vielä paremman bändin fiilistelyä! Kiitos Paramore (Svanten olkapäät, josta hän tuskin itse muistaa mitään sen verran huteraa oli meininki) ja Hurts! Okei eiköhän kaikki ole hehkuttaneet jo tarpeeksi miten ihana Hurts ja sen laulaja on. Itsekin täältä perästä kuuluttelen, että vetiväthän pojat upean keikan ja oli aivan mahtava fiilis!

Samaiseen viikonloppuun mahtui myös mun oikeat 18-vuotis synttärit :D. Sunnuntaina ohjelmassa oli Fortea ja eiköhän siellä sitten tanssittu pilkkuun asti. Seuraavana päivänä töitä, uyyh! Keskiviikkona meillä oli Jukuparkissa toiset kesäjuhlat, josta suunnattiin Primaan ensin hakemaan muutamat ilmaiset drinksut ;) ja sitten Amarillon vaahtoon. Duunipäivä taas edessä.. Huolestuttavaa? Nooup!


Torstaina sitten vastaanotimme yhden maailmanmatkalaisen nimeltä Patricia alias Patu <3 ! Ihanaa kun muru on taas takaisin Suomessa vaihtarivuotensa jälkeen :). Eilen patikoimme Kupittaan puistoon Noran ja Patun kanssa keskustasta ja matka tosiaan otti ainakin tunnin :'D. Hauskaa oli ja ehkä vähän liiankin.. Onneksi Leo tuli illalla autonsa kanssa pelastamaan mut ja pyörän ja kyyditsi meidät kotiin, ties mitä siitä pyörämatkasta olis tullu!Yhdestä asiasta voisin avautua tänne. Onse kumma kun entistä poikaystävää moikkaa ihan iloisesti ja sieltä tulee "painu vittuun" - huutoja. Hyvä luoja, ollaanko me oikeesti jossain ala-asteella? Etenkin monen vuoden seurustelun jälkeen luulisi että voi edes moikata kun kerta "oon niin päässy susta yli".. Jep, toiset ne vaan ei koskaan näytä kasvavan aikusiksi. Sääliks käy!

No, en antanut tollasten kommenttien masentaa eilistä päivääni ja oli kyllä oikein hauska ilta! Nyt pitäs raahautua suihkuun ja kehitellä jotku vaatteet päälle, että pääsis ruokakauppaan (jes ihana isukki luikki taas mökille) ja myöhemmin yhden murun luokse käymään, jos jaksan kiskoa itseni lievän uupumuksen johdosta sinne :).

Parit best boyt siinä viel:


meilläkin oli oikeesti tosi hauskaa..
Pirtsakkaa sunnuntaita! xD
t Sara

ps. Etsintäkuulutuksessa mun ääni! Kateissa ollut keskiviikosta lähtien..

4 kommenttia: