2.8.2011

Huomenta kello kahdeksan illalla

Hyhhyi, nukahdin taas vahingossa päiväunille.. kolmeksi tunniksi! Sen siitä saa kun vuorokausirytmini on päin puuta ja yöunien pituus vaihtelee kahdesta tunnista kymmeneen. Tänään heräsin aikaisin aamulla ja lähdettiin Leon kanssa Myllyyn käymään. En hirveästi tykkää näistä Turun laitapuoleisista ostoskeskuksista, mutta pari kivaa vaatekappaletta tuo yksi herra löysi :). Päivällä pyöräilimme Meikun ja Lauran kanssa kirppikselle. Aika köyhäksi jäi kirppissaalis ja lähdimme tyhjin käsin keskustaan. Toisaalta hyvä, sillä nyt pitää säästää ensi viikkoa varten ;)! Kävimme myös Meikun kanssa China&Thaissa syömässä.Nyt täytyy oikein miettiä mistä alottaisin, kun olen tehnyt niiin paljon kaikkea kivaa viimeviikkoina. Eli DBTL:ssä tuli pyörittyä pari iltaa, tai no lähinnä jokirannassa moikkailemassa kavereita koska en ostanut lippua alueelle. Keskiviikkoiltana päädyttiin Amarilloon työkavereiden kanssa perus kakesetti. Ja seuraavana päivänä taas duuniin.. työpaikan yleinen torstaidarraläppä :).


Perjantaina ajettiin Leon kaverin mökille Kakskertaan. Grillailtiin siellä Leon kavereiden kanssa, laulettiin (rääyttiin) singstaria, saunottiin ja uitiin meressä, joka oli jopa Leon mielestä lämmintä. Sillon kun vesi on sen mielestä lämmintä, niin sitten se on oikeasti tosi lämmintä :D ! Ajettiin takaisin yöllä kotiin, koska mulla oli työpäivä edessä ja Leokin lähti mökille. Takaisintulomatkalla oli niin pimeää Kakskerrassa, kun siellä ei jostain syystä pidetä katulamppuja 12 jälkeen päällä ja ajettiin vahingossa tiellä juoksevan kissan yli :(. Käännettiin auto ja katsottiin jäikö kissa alle, vaikkei kuulunut mitään tömähdystä. Missään ei ollut jälkeäkään siitä kissasta, joten se oli varmaan mennyt matalaksi ja juossut auton alta pakoon. Säästyin vollotukselta..Viikonlopun olin töissä ja lauantaina eksyin taas jokirantaan illalla. Yöt on nykyään älyttömän kylmiä ja kun olin taas lähtenyt niin randomporukan mukaan Papa Joehen, niin kyllä siinä vilu tuli istuskellessa. Muuten oli hauskaa :)! Sunnuntaina Vaari tuli ja vei vauvani pois.. Eli rakkaan vuosia palvelleen skootterini. En voi sanoa, että hyvin palvelleen, koska se kiinaritsa tuppasi hajoamaan joka toisiin liikennevaloihin mutta kyllä nyt on vähän haikea olo kun skootterini myytiin pois, vaikka se ei olekaan toiminut koko kesänä.. No olenpahan saanut hyötyliikuntaa pyöräilystä!

Käytiin Leon kanssa sunnuntaina vielä illalla erään kerrostalon katolla ihailemassa maisemia ja kävelyllä Ruissalossa :).Tein äsken "salaattia" raa'asta kukkakaalista, sinihomejuustosta ja ananaksesta. Kuulosta ehkä tosi omituiselta, mutta maistuu niin superhyvältä! :)
Oltiin eilen isin kanssa ulkoiluttamassa Liliä Ruissalossa ja bongasin hienon vesitason :D.


Eiköhän kaikki hölynpöly ollut tässä. Pahoittelen tekstin epäselvyyttä, ajatuksenkulku hidasta.
Kiitän vielä viimeviikolla kaikkia aktiivisia lukijoita, sillä nyt pamahti uusi kävijäennätys, triplamäärä aiempaan verrattuna :) ! Jee!

Hyvää yötä!

t Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti