8.8.2011

Kuumetta..

Nimittäin matkakuumetta!! Nyt on kimpsut ja kampsut pakattu (tai ainakin suurimmaksi osaksi) ja parin tunnin päästä lähtee bussi Helsinki-Vantaalle kenenkäs muunkaan, kuin mun rakkaan vaimoseni Rosan kanssa. Sieltä suuntana Sunny Beach!


Vielä pitäs pari juttua käydä keskustassa hoitamassa, kun eilen en ehtinyt. Eeh, okei en muutenkaan eilen jaksanut panostaa siihen pakkaamisen, vaan istuttiin iltaa Samirin ja Ancun kanssa meidän parvekkeella tunnelmavalot päällä.
Siinä pohdittiin kaikkea syvällistä muun muassa mistä kebab liha tulee. Ja mun on pakko paljastaa ettei kebabeläimiä ole olemassa vaikka google ehkä kertoo jotain muuta.. :'D! Aito kebab valmistetaan lampaanlihasta, sori Ancu jos luet tätä :D. Kierittiin melkein lattialla Samirin kanssa ja naurettiin yhtäsoittoa varmaan tunti ja mun vatsalihakset polttelee vieläkin!
Mulla meinasin muuten käydä tosi huono tuuri ja olisin varmaan itkenyt koko matkan jos mun kamera ois jääny Leon autoon. Oltiin lauantaina illalla käymässä yhdellä lintutornilla ja jätin kameran autoon penkin alle, ettei sitä varasteta :D. No sinne penkin alle se ois jäänyt, ellei Leo ihan sattumoisin ois soittanu eilen aamulla ennen lähtöään Helsingin suuntaan, että voinko silittää hänen paitansa (raukka kun itse ei osaa ja ihmettelee kuinka kauan pitää odottaa että paidan saa laittaa silittämisen jälkeen päälle tuitui). edit: (okei,osaa se oikeesti silittää, mut se ei vaan viitsi) Paidan silittämisen ja pienen opetustuokion jälkeen lähdettiin kauppaan autolla ja kamera löytyi vahingossa penkin alta. Olin unohtanut ihan kokonaan jättäneeni sen sinne. Thank god että se löytyi!


Mulla loppui JukuParkissa työt ja lauantaina kun olis ollut viimeinen päivä, niin sekin peruttiin sateen takia. Siellä oli niin hauskaa olla töissä ja aivan supermahtavia työkavereita! Ikävä tulee kaikkia! Vaikka ei nähdäkään enää jokapäivä jukussa, niin eiköhän kakessa kuitenkin tavata ;) !
Mutta nyt se on sitten lähtö! Eiköhän meitä olla varoitettu kaikista vaaroista jo tarpeeksi ja osataan kyllä olla ihan kiltisti Rospukan kanssa :).
Nauttikaa te Suomen kesästä ja sateen virkistävästä voimasta, kun me matkaamme 30 celsius asteen auringonlämpöön! Adios puspus!

t Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti