23.8.2011

Onko ok nukkua 22 tuntia?

Otsikosta päätellen joko olen kipeä tai mulla on hirveet univelat. Kumpikin on itseasiassa totta, mutta tän flunssani takia olen lojunut sängyssä koko päivän. Tervetuloa vaan abivuosi ja opettajien varoittelut, ettei sitten yhdeltäkään tunnilta olla pois pikkuflunssan takia. Eiköhän tää nuhayskäkorvakipukurkunkarheusköhinä toivon mukaan lähde muutamalla buranalla,finrexinillä,pitkillä (ehkä ei kuitenkaan 22h) yöunilla, sekä kuumalla totilla jonka iskä mulle äsken toi :).

Tulin tosiaan kohta jo viikko sitten takaisin Suomeen sieltä Mustan meren rannalta ja paljastan nyt että edelleen on kamat huoneeni lattialla odottamassa järjestelyä kaappiin. Pesukoneeseen olen vaatteeni kyllä saanut aikaiseksi tunkea, mutta paikalleen vieminen on selvästi tuottanu suuremman luokan ongelmia. Ehkä jokupäivä, mañana mañana! Ei vain ole löytynyt aikaa ja jaksamista hoitaa yhtä turhia asioita kuin huoneen siivoaminen. Kerron muutenkin matkasta erillisessä postauksessa heti kun vaan kerkeän. Voi siis mennä pieni hetki, kun ois niin paljon tärkeämpää tekemistä kuten koulu, läksyt, kirjotukset (ALLE KUUKAUS AIKAA- PANIIKKI!!!!) heh vitsi (vaikka syytä olis paniikkiin) ja koulussa käyminen. Eli elämäni number one prioriteettini on koulu, jossei jollekulle se nyt tullut ihan selväksi. Odotan innolla koska sellainen pieni juttu nimeltään motivaatio löytäisi munkin luokse vihdoin. Olisko jollain lahjoittaa ylimääräistä?

Bulgarian matkan jälkeen oli siis karu totuus edessä, paluu arkeen. Ja puulta maistuu jo nyt vaikka kaksi päivää oon vasta siellä koulun penkissä pyöriskellyt. Viikonloppuna näin ihania jukulaisia ja käytiin isin kanssa turistirundilla Fiskarsissa ja Hangossa.

BF 4-EVAAH SAMIIIR ! <3

Hahahah älkää tappako mua jukut, tä kuvasti vaan illan tunnelmaa taas parhaimmillaan :'D


Menomatkalla Fiskarsiin meitä kohti hyökkäsi hirvi (okei eise hyökännyt, tuijottelipahan vaan).Maailman söpöin keinuhevonen tuituitui
Goodbye farkut, joihin tuli cantaloupemelonin kokoinen reikä :(

Ehkä ensi postauksessa kirjoitan matkasta, en lupaa mitään!!
Hyvää yötä, mulla taas ei-niin-suositeltava-vapaapäivä huomenna. Voisin saada sulkujenkäytön maailmanmestaruusennätyksen tästä postauksesta.

t Sara

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, jään seurailemaan. (: Ja ihanat kuvat tuossa. ;D

  Ps. blogissani on menossa arvonta. (;
  http://sweet-things-marie.blogspot.com/2011/09/nyt-se-tuli-arvonta-tama-ei-ole-mainos.html

  VastaaPoista
 3. päivitystääääää

  VastaaPoista