21.9.2011

Long Time No See

Hellurei ja henki pihisee! Bloggerikin on näköjään muuttanut ulkomuotoaan astetta vaikeampaan suuntaan ja tässä opetellessa käyttämään uutta systeemiä kerrataanpas kuulumisia luovan bloggaustaukoni jälkeen.
Hiljaiseloni painavin syy on ollut hissan ylppärit, jotka on nyt suoritettu (kunnialla?) ohi toissapäivänä. Sitten tietysti on löytynyt näitä muita ei-niin-painavia tekosyitä, kuten ei ole aikaa jne. Mutta täällä nyt taas ollaan ja silloin muinoin kun lupasin Bulgarian matkakuvia (heh kuukauden takaa) esitellä niin tässä niitä tulee. Onpa mukava muistella +30 asteisia hellepäiviä tällaisenä päivänä kun taivaalta tulee vettä vaakatasossa.

KUUDEN EURON (normaalisti alkoholihan oli puolet halvempaa kuin Suomessa) COSMOPOLITANIT! enkä loppujenlopuksi ees jounut omaani, koska olin varma että niihin oli laitettu tyrmäystippoja (ja annoin sen Rosalle XD - reilu kaveri)

Kaverei ;)

Meiän hotskun parvekenäkymä :)

Parvekenäkymä vol.2

Parveke..... (pinta-ala about 50 neliömetriä)

Lavastettu...

Hotskun pooleilta

Finnmatkojen mainoskuvamatskuu?

Mun puppeli <3


Starbucks loveeMatka oli ihan mahtava, vaikkakin takaisintulo myöhästyi 13 tunnilla enkä ehtinyt ekana päivänä kouluun (harmin paikka) ;).  Nyt vaan ahkerasti lottoomaan, että vois lähtee pakoon tästä harmaudesta jonnekin lämpöseen.

Odottelen tässä, että Leo tulisi meille ja päästäisiin varaamaan matka Tukholmaan. Eipä siellä taida sen lämpösempää olla kun Suomessakaan, mutta on se kuitenkin vaihtelua vähän näihin maisemiin :D. Ja muutenkin pitää säästää, kun mulla on sellanen projekti tässä käynnissä kun oman kämpän hankkiminen. Se ei muuten todellakaan oo helppoa, vaikka kuinka montaa olenkin käynyt katsomassa. No joo saatan olla ehkä vähän nirso; EI kylpyammetta, uusittu wc, uusittu keittiö, vaaleat pinnat, parveke plussaa, parkettilattiat jne jne.. :D ja tääkun pitäs löytyy vielä kohtuu hintaan niin siinä sitä on etsimistä.

Nyt siirryn Viikkarin sivuille klikkailemaan laivamatkoja :). Enjoy the rain!

♥ Sara

4 kommenttia:

 1. aa haluaisin jonnekkin lämpimään nyt heti!! ihanii kuvii :)) rupesin vaan miettimään et mites te ootte saanu noi hotellit? ei mitää ongelmaa alaikäsenä?

  VastaaPoista
 2. kiitos:) oon 18 ni ei siin oo mitää ongelmaa:D alaikäset ei kyl voi varata ite hotellii mun tietääkseni

  VastaaPoista
 3. Täysi-ikäisen tulis se hotelli varata, alaikäinen voi yöpyä. Bulgarian kaltaisessa banaanivaltiossa voi varmaan varata hotellin kuka vaan.

  Kiva noi bikinikuvat ;)

  VastaaPoista
 4. No hyvä herra tietäväinen respaan ilmottautuessa tarvitaan varaajan henkkarit et siin kohtaa tulee ongelmii! Kiitti babe;)

  VastaaPoista