30.10.2011

Tsajjjajaii

Heii pupuset!

Mun elämään kuuluu loistavaa. On duunia, omaa asuntoo (no siis vuokra), ihania ystäviä ja yks murunen. Oon kutsunu kaikkia kavereita kylään ihan innoissani ja tänään oli mun ihanan perheen vuoro, Leo luonnollisesti mukana :). Kahviteltiin ja syötiin mun leipomaa sairaan hyvää mansikka-marianne-kääretorttua. Taisin juoda kahvia vähän liikaa sillä käteni tärisevät tällä hetkellä kuin reumapotilaalla. Neljä kuppia tummapaahtoista kahvia ei välttämättä ole hyvä idea, etenkään kun edessä odotti suurehko tiskivuori arvokkaita astioita. Selvisin siitä kuitenkin kolhuitta.

Lähiaikoina mun tekemisiin on kuulunu töissä käymistä ja tän asunnon laittoa. Nyt alkaa kämppä näyttää jo suht valmiilta ehkä hankin sohvan jossain kohtaa jos löydän jonkun tarpeeksi pienen valkoisen nahkasohvan. Laitan kuviakin sitten myöhemmin kun saan Photoshopin kuntoon. Asensin sen vahingossa kiinaksi. Se niistä tietokonetaidoista.

Mitä kouluun kuuluu. No voinpa sen täällä kertoa, kun kaikki tietävät jo muutenkin. En mä siellä hirveesti viihdy :D. Käyn siellä kun huvittaa ja aina en edes sillonkaan. Pitäs ehkä tsempata kun on tää "tärkeä abivuosi" meneillään, mutta minkäs teet kun veri vetää muualle. Ehkä suoritan lukion kolmessa ja puolessa vuodessa, sillä kurssikertymäni näyttää aika hälyttävältä. Saa nähdä jos vaikka muhun iskis motivaatiopuuska näin joulun alla. Iskäkin koittaa kauniisti kehottaa aina välillä että jos taas vaivautuisin sinne kouluun kun Wilma alkaa näyttää aika punaiselta..

Vähän reilu viikon päästä pääsen vaihtamaan maisemaa etelän suuntaan. Lähdetään mun kummiperheen kanssa Pariisiin. Kummisedälläni on musahommia siellä ja lähdetään sitten samalla tutustumaan koko perheen kanssa kaupunkiin :). Odotan matkaa tosi paljon!

Mun pitäs kohta lähtee köpöttelemään iskän luokse ruokailemaan ja sitten mennään perheen ja Leon kanssa leffaan. Mennään katsomaan Tartunta (Contagion) nimistä elokuvaa. En muista ollaanko me koskaan oltu koko perheen kanssa leffassa, ellei nyt joskus ihan skideinä :D.

Haluun pian päästä esittelemään mun asuntoa! Kun se Leo muistais joku päivä sen Photoshopin asentaa englanniksi niin pääsen muokkaamaan kuviani julkaisukelpoisiksi. Tässä muutama Instagram kuva, ettei postaus näyttäis niin tylsältä. Tosiaan sain tossa pari päivää sitten tietää että Instagram kuvat on julkisia. Hupsis XD!
Jee sain kuin sainkin muokattua pari kuvaa mun KIINAN KIELISELLÄ Photarillani. Joka on muutenkin eri versio mitä oon aiemmin tottunut käyttämään, mutta onneksi muistan ulkoa suurin piirtein missä mitkäkin säädöt sijaitsee. Nää on sitten tarkotuksella taiteellisen värisiä, koska valkotasapaino oli ihan pielessä ja sen korjaukseen tarvitsen selkokielisen Photoshopin :D!

Tonnikalasalaatti

Sinertävä kotini, pahoittelut Dysonin varresta ja tiellä olevasta lampusta
Osasin jopa tehdä panoramakuvia kiinaksi. Yksityiskohdista postailen myöhemmin.
Nyt riennän iskän luokse!

<3 Sara

6 kommenttia:

 1. Ooot niin ihana <3 Pariisi tuo rakkauden kaupunki love it :) Ja hienot kuvat ei ollu varmaa vaikeet kääntää tota kiinaa:)

  Rakkain terveisin ystäväsi Mei

  VastaaPoista
 2. Sä oot<3 kiitos:) en käyttäny ees mitää translatorii:D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivannäkönen asunto! missä käyt töissä? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon:) oon yhdessä kaupassa töissä

  VastaaPoista
 5. ihanan kotoisan näköinen koti!!! onnea uuteen kotiin sit vaan!!! :)

  VastaaPoista