8.11.2011

Bonsoir!

Odottelen tässä Leoa noutamaan minut ja lähes tyhjä matkalaukkuni hänen luokseen yöksi (ensin hän lupasi tiskata ton järkyttävän tiskivuoren XD). Ajattelimme illalla saunoa pitkästä aikaa ja aamulla lähdemme pirtsakoina ajamaan kohti Helsinki-Vantaata.

En jaksanut laittaa ruokaa ettei tiskiä kertyisi enempää joten kävin ostamassa sushia ja jälkkäriksi Ben&Jerry's jätskiä :).Mun tarkotuksena oli kerrata ranskankielen alkeita, mutta en muistanut kysyä tarpeeksi ajoissa kirjaa lainaksi :(. Opiskelin koulussa joskus ranskaa, mutta arvatkaapa muistanko enää sanaakaan :D! Ehkä kaksi sanaa ulkomuistista mutta siihen se sitten jääkin. Ranskalaiset muutenkin ovat niin tunnettuja palavasta halustaan kommunikoida englanniksi ;D.

Tsekkaan vielä viimeset kamat laukkuun ja kohta raahaudun maha täynnä sushia ja jätskiä saunomaan murun luokse. Au revoir!
Ps kuka muu turkulainen huomasi upean taivaan tänään :)?


<3 Sara

6 kommenttia:

 1. oisin halunnu ottaa kuvan tost sillalta ku ajettii siitä mut ei ollu kunnon kameraa mukana :( oli ihan sika ihanan näkönen siin viiden jälkee !! -henspe

  VastaaPoista
 2. ihana toi viimeinen kuva! <3 bongasin myös auringonlaskun matkalla kotiin:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos<3 jep se oli aika mieletön! :)

  VastaaPoista
 4. ihana taivas <3 tiedätkö muuten et makuunist saa ben&jerry's lusikoita, jotka näyttää lumilapioilta? :DD hyvää matkaa :) -Molly

  VastaaPoista
 5. En tienny:D ostin ton Martinmyllystä:D kiitoksiakiitoksia! :)

  VastaaPoista
 6. ihana blogi , tykästyin heti ensisilmäyksellä ♥ hyvää matkaa sulle!

  kurkaappa mun uus blogi www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  xoxo j

  VastaaPoista