7.11.2011

A woman wears her tears like jewelry
Viikonloppuni alkoi perjantaina rennosti kolmella kokeella, joista tosin ehdin tehdä vain kaksi. Illaksi olin kutsunut kavereitani luokseni tupareihin, vaikka nyt muutinkin tänne jo kuukausi sitten ;). Söimme kiinalaista ja teimme mansikkamargaritoja. Sain heiltä myös superihanat tuparilahjat, siniturkoosin mariskoolin ja kirkkaan aaltotuikkuvaasin kiitos, kiitos paljon! <3

Muut lähtivät myöhemmin baariin ja me jäätiin Leon kanssa siivoamaan, jonka seurauksena tapahtui pieni tapaturma. Imuroin lattiaani ja tönäisin vahingossa hyllyä jossa oli kaikkia lasiesineitä. Pyysin Leolta apua siirtämään sitä ja hän vahingossa nosti hyllyn paikoiltaan niin että kaikki Iittalan kivituikut, aaltovaasi ja muut lasiesineet putosivat maahan ja hajosivat sirpaleiksi. Suutuin todella paljon ja nyt oikein hävettää miten paljon huusinkaan Leolle, vaikka vahinko se vain oli :(. Kaupastahan saa aina uudet kivituikut!

Tänään mentiin tyttöjen kanssa Blankoon sunnuntaibrunssille. Siellä oli tosi paljon kaikkea hyvää ruokaa ja söin taas masuni niin täpötäyteen että lähes vyöryin ulos ravintolasta. Suosittelen Blankon sunnuntaibrunssia, maksaa 17 euroa ja tarjolla on salaatteja, lämpimiä ruokia, juomia, croissantteja, hedelmiä, jälkkäreitä ja vaikka mitä muuta, sekä leppoisaa musiikkia.Blankon jälkeen vyöryimme Skanssiin. Löysin Glitteristä ihanan korvissysteemin, vaikka lupasin itselleni etten osta MITÄÄN ennen Pariisin matkaa, joka häämöttää keskiviikkona. Aina voin vähän lipsua eikö ;)?
Olen tosi innoissani Pariisinmatkasta ja oon suunnitellu ostoslistan mitä kaikkee haluun löytää sieltä :) Siihen kuuluu muun muassa koruteline, ruskeet nahkanilkkurit ja musta hapsulaukku. Saa nähdä mihin kaikkeen mun budjetti riittää. Nyt alkaa kuitenkin olla korkee aika mennä nukkumaan ja herätä huomenna virkeänä kouluun ;D.
Mun tavoite muuten onnistui viimeviikolla; ei yhtään poissaoloa koulusta! Oon aika ylpee itestäni.
Hyvät yöt!

<3 Sara

9 kommenttia:

 1. onpas sulla hienoja korviksia (:

  VastaaPoista
 2. Siis meniks ne sun uudet tuparilahjatki rikki?

  VastaaPoista
 3. Toinen meni joo:/ Leo kuitenki korvas sen

  VastaaPoista
 4. ihana toi eka kuva! Hurjan nätti 8)
  Tiia

  VastaaPoista
 5. VOOOOOIIII EIIIIIIIIIIIIIIIIIII :((((((

  Kivituikuuuuuuttttttt!!!! HOW SAAAD XD

  Mua rupes naurattaa ku luin Iittala episodia osa 23 :D

  VastaaPoista
 6. Oo hiljaa:D XD mua ei naurattanu:(

  VastaaPoista
 7. ihana korvis, mist toi on ? :)

  VastaaPoista