18.5.2012

BACK IN BUSINESS

No mutta ihanaa päivää kaikille lukijoille :) ! Hengissä oon, vietän just elämäni huolettominta aikaa, yo-juhlat tulossa ja mekko tekeillä. Kavereiden ja poikaystävän kanssa hengailu, lätkämatsien katsominen ja yleinen löhöily ja kesän odottelu kuuluu myös ykkösjuttuihin mun elämässä. Nyt kun kirjotukset on ohi ja sain vihdoin kasattua kaikki 75 lukiokurssia plakkariin tuskaillen yömyöhään niin matikan laskujen, kuin kuviskurssin töiden parissa, voisin alkaa panostaa tähän bloggailuunkin.
   Mun koulunkäynti oli mitä oli, jos siellä koulussa edes voin sanoa käyneeni, niin ehdottomasti rankin spurtti oli tää kevät eikä mulla hirveesti ollu energiaa mihinkään. Hain muutamaan eri kouluun muoti- ja vaatesuunnittelulinjalle, mutta ainoa mihin kouluun pääsin edes pääsykokeisiin on Turussa sijaitseva ruotsinkielinen Novia johon on pääsykokeet vajaa kuukauden päästä. Ens vuonna on toivottavasti enemmän aikaa panostaa eri koulujen ennakkotehtäviin jos ei toi Novia tärppää. Ahkera ruotsinopiskelu on nyt kuitenkin paikallaan ja paras tapa harjoitella sitä on mikäs muukaan kuin ruotsinkielisten muotilehtien lukeminen.

Tänään ohjelmassa niinkin jännä päivä että lähden Leon kanssa sen duuniin mukaan, eli istumaan autoon muutamaksi tunniksi ja sen jälkeen keksitään varmaan illaksi jotain rentoa tekemistä. Tällanen elämä on mulle just nyt erittäin paikallaan, kun ei tarvi stressata mistään ja voin tehdä ihan mitä haluan.


Vapusta latailen tähän muutamia kuvia. Silloin oli mukavan lämmin päivä käydä tsekkaamassa Vartsikan vilinää ja istuskella jokilaivoissa.


Uuden Kultatalon ylimmässä kerroksessa on vaikka mitä ruokapaikkoja ja käytiin Meikun kanssa testaamassa Bambu-nimistä mestaa. Kympin maksava kookoschilikana-wokki oli oikein nappivalinta ja juuri sopivan kokoinen meidän nälkään. Suosittelen!
Tiistaina oltiin pikkusiskoni Marien kanssa katsomassa Logomossa Fashion Visions tapahtumaa, jossa nuoret vaatesuunnittelijat pääsivät esittelemään mallistojaan. Isosikoni Camilla oltiin pyydetty malliksi ja tapahtuman jälkeen suunnattiin omalla pikku autollani kahville. Isosiskoni oli kovin innoissaan autostani jonka sain pari kuukautta sitten :D.


Voisin tässä varotella vielä Turkulaisia autoilijoita, että kannattaa oikeasti olla aika tarkkana noiden nopeuksien suhteen, kun nyt on melkeen jokapäivä tehovalvonnat. Itse repäisin jo yhdet ylinopeussakot ja toivon niiden jäävän viimeisiksi, sillä seuraavista lähtee kortti. Meillä oli Leon kanssa kisa viikonloppuna meiltä heille ja meitsin reitillä sattu olemaan Pro Laserit puskassa väijymässä. Noh, onneksi selvisin vaan sakoilla ja olen kyllä ajanutkin sen jälkeen tasan nopeusrajoitusten mukaan!
Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)

Sara

9 kommenttia:

 1. sua vähän säälittiin kun sakoilla pääsit ;) ;D kivoi kuviiiii! :)

  VastaaPoista
 2. ihanaaa, tää on niin värikäs ja kiva lukee aina kaikkii sun judui (siitä on jo aikaa) T. pian turkulaistuva kaiffarisi julia:)

  VastaaPoista
 3. jee oot takas! :) miettisinkin et ootko tehnyt uuden blogin vai pidätkö vaan taukoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee juu samaa blogii jatkan nyt ku on taas aikaa ja kiinnostusta :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! toi keltainen bleiseri on magee!

  VastaaPoista
 5. Postaa jo! :------)

  VastaaPoista
 6. Etkai oo lopettanut? :<

  VastaaPoista