4.7.2012

Tuhat ja yksi asiaa

Mooi taas kaikille ihanille ja erittäin kärsiväisille lukijoilleni, täällä kirjottelee maailman laiskin (ja kiireisin) bloggaaja (seliseli)..
Taisin viimeksi kirjotella vapunvietosta, joten highlighteja mun elämässäni sen jälkeen on muun muassa ylppärit, Provinssirock, Lontoon matka ja kaikki rennot ja aurinkoiset vapaapäivät, joita on tosin aika harvassa.Tässä näkyy kokonaan mun itse tekemä ylppärimekko. Monilla on yleensä valkoisia lyhyitä ylioppilasmekkoja ja halusin omastani aivan erilaisen, joten päädyin kirkkaanpunaiseen maximekkoon. Edessä on oranssi laskossysteemi, joka ei oikein pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, mutta parempiakaan kuvia ei löydy.


Illaksi vähän erilaisempaa mekkoa :).


Meillä meinasi käydä vähän huonosti Provinssin suhteen. Oltiin tietysti ostamassa lippuja ihan viimetipassa ja camp provinssin liput olikin ehtineet loppua. Apujoukkojen kera ja monen mutkan kautta saatiin nimenomaiselle leirintäalueelle liput ja jopa autopaikkakin. Festarit oli superhauskat ja parhaimmiksi artisteiksi voisin listata tähän muun muassa Snow Patrolin, M83, Pendulumin ja reissun loppuhuipentuman Justicen.Takaisintulomatka oli aika hirveä, sillä päätettiin sunnuntaina keskellä yötä, että nyt kamat kasaan ja lähdetään. Minähän olin tietenkin ainoa selvä ja ajaminen jäi mun vastuulle. Usean tunnin ratissa nuokkumisen (sori kaverit XD) jälkeen Amanda puhalsi onneksi nollat ja vaihdettiin kuskeja. Omaan sänkyyn pääseminen tuntui matkan jälkeen niin luksukselta.

Juhannusta vietettiin kavereiden kanssa Meikulla. Sinänsä harmi ettei päästy Leon kanssa perinteisesti mökkeilemään, koska lauantai-aamulla lähti lento kohti Lontoota.Meidän hotelli oli aivan ihana, Hyde Parkin vieressä ja kävelyetäisyydellä Oxford Streetistä.
Kuljettiin myös metrolla pidempiä matkoja ydinkeskustaan päin.


Pakkohan sitä oli käydä valokuvaamassa kaikki turistinähtävyydet; London Eye, Big Ben, Harrods sun muut! 

Eilen vietettiin rentoa grilli-iltaa Lauralla, uitiin ja syötiin paljon. Näitä päiviä lisää kiitos!

Käytiin eilen myös iskän kanssa leivoskahveilla mun uuden opiskelupaikkani kunniaksi. Pääsin Turkuun Noviaan opiskelemaan muoti- ja vaatesuunnittelua på svenska ja oon tosi innoissani siitä! Nyt kuitenkin työt kutsuvat, hejdå!


<3 Sara

2 kommenttia: