24.7.2012

Vapaapäivä

Heipsun!

Aaah tänään on ollut ihanan rento päivä. Ei töitä, eikä muitakaan velvollisuuksia hoidettavana. Tai no, vakuutusyhtiön puhelinlinjalla puolen tunnin venailua, jonka jälkeen ne lupasivat soittaa takaisin. Eipä paljon soittoa kuulunut. Lähdin aamulla Leon mukaan töihin ajokeikalle Naantaliin ja Rymättylään. Mitään huvipuistolaitteita ei tarvita, kun tarpeeksi jännitystä saa istumalla pakettiauton kyydissä Leo kuskina. Sen jälkeen käytiin iskän luona katsomassa leffa Friends with Benefits ja tehtiin hirmunälkään nopeeta kanawokkia.


Noi mun pitsiballeriinat on yhet lemppareista ja harmittaa kun en tajunnut tuoda niitä Lontoosta enemmän kuin yhden parin, ne alkaa jo hajoamaan kantapäistä :(.En malta odottaa ensikuun 20. päivää. Lähdetään silloin tyttöjen kanssa Ayia Napaan!!! Varattiin sieltä sellanen hieno villa ja luvassa reilua 30 astetta hellettä ja kreisiä biletystä ;). Ihanaa päästä työntäyteisen kesän jälkeen jonnekkin oikeen kunnolla rentoutumaan ennen koulujen alkua. Mulla on ollut tähän mennessä aivan huikee kesä ja toivottavasti tällasenä tää jatkuukin!

Ensiviikonloppua päästään viettämään Leon kanssa saaristoon heidän mökilleen ja se onkin meidän ainoa yhteinen vapaa viikonloppu enää tänä kesänä. Toivottavasti tulisi hyvät auringonotto- ja uintikelit.Seuraavaksi luvassa hampaiden pesu ja muumipeiton alle kääriytyminen kehittävän lukemisen kera.
Kauniita unia!

<3Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti