14.8.2012

Happines

Mulla on varmasti koko kesän mahtavin viikko ja viikonloppu takana! Vaikka olinkin viikonlopun jokasena päivänä töissä, ehdin silti tehdä vaikka mitä hauskaa!
Perjantaina oltiin sovittu tyttöjen kanssa, että pidetään rauhallinen koti-ilta ja lauantaina voisi sitten revitellä. Kuinkas kävikään, kun Lauralla oli mukanaan seuraavaksi päiväksi tarkoitettu valkkaritonkka ja mun jääkaapista löytyi jättipullollinen kuoharia. Istuskeltiin tässä mun talon edessä fiilistellen joen toisella puolella soittavaa Cheekiä. Siitä matka jatkui kohti keskustan yöelämää.Todella sekavan ja sitäkin hauskemman illan jälkeen oli aika järkkyä herätä aamulla töihin. Kaikki kolme ollaan annettu varmaan asiakaspalvelutyön huippuesimerkkiä sinä aamuna.. Onneksi sekin työpäivä loppui viimein ja lähdettiin Leon kanssa shoppailemaan sille vaatteita. Joka kerta, kun oikeen etsimällä etsii jotain tiettyjä vaatteita, niin satavarmaa on ettei niitä löydy. Näin kävi tälläkin kertaa, mutta sen sijaan mulle löytyi aivan ihana vihertävänkeltainen neule Selectedistä.
Kerrankin omaa rahapussi ei köyhtynyt senttiäkään, kun kulta halusi välttämättä kustantaa ton paidan. Mulla on maailman ihanin (ja hulluin) poikaystävä <3! Meikku sattui olemaan töissä illalla ja päätettiin Leon kanssa käydä moikkaamassa häntä ehkä vähän ilmaisten ranskalaisten toivossa x). Nää helpotti kummasti mun olotilaa.


Lauantaina ei kummasti kenellekään enää maistunut alkoholi, joten mentiin iskän luokse vaan istuskelemaan, seuraamaan olympialaisia ja syömään kiinalaista. Toisaalta ihan hyvä, sillä herättiin Leon kanssa sunnuntai aamulla aikaisin Blankon brunssille. Leo lupasi joskus aikaa sitten tarjota mulle brunssin jos löydän hänen pitkään kadoksissa olleen autonavaimen. Uhosin, että mulla menee kymmenen minuuttia löytää se avain. Aikalailla 10 minsaa siihen kuluikin ja muru jäi mulle brunssin velkaa :D.Ähkyinä hyvästä ruuasta vyöryttiin meille ottamaan päikkäreitä ennen kummankin iltatyövuoroja. Blankon brunssi on ihan sairaan hyvä, mutta olisi kiva oppia syömään niin, ettei tarvi kieriä sieltä ulos jokakerta ulvoen tuskasta.


Oltiin iskän kanssa eilen illalla ruokakaupassa ja ihana iskäni halusi välttämättä maksaa mun ruokaostokset ja korissa olleen Garnierin BB-rasvan. Olin pitkään suunnitellut (mainoksen uhrina) hankkivani kyseisen tuotteen ja nyt sitten sain raahattua itseni sellaiseen kauppaan missä näitä myydään. Voide toimii kosteuttajana, ihon heleyttäjänä ja ihonsävyn tasoittajana. Oon tähän supertyytyväinen ja pakkaan tän ehdottomasti mukaan Ayia Napaan. Tää on juuri täydellinen meikkivoiteen kevyt "vastine". Ja toi sävy 03-medium ei ole edes mulle liian tumma näin kesällä, vaan ihan passeli.Tiskivuori ja imurointi odottaa seuraavaksi ja illalla tiedossa vihdoinkin Batmania. Jeee oon odottanut tosi paljon näkeväni sen! Heippa!

<3 Sara2 kommenttia:

  1. voi että tykkään sun blogista paljon! otat niiin upeita kuvia

    VastaaPoista