5.8.2012

Perunankeittoa

Nuutuneena ja onnellisena viikonlopun päätteeksi päätin jakaa teillekin osan mun viimepäivien rellestyksistä. Torstaina sain olla koiravahtina Lilille, kun iskä ja Maija menivät leffaan. Lili ei oikein viihtynyt mun 30m2 ei-ilmastoidussa (+28 °C) pikkukämpässäni, joten lähdin ulkoiluttamaan sitä muutamaksi tunniksi metsään Meikun kanssa. Lenkkiin mahtui täysikuun ihailua, elämän syvimpien kysymysten pohdiskelua ja pakoonjuoksua hulluilta (ihan oikeilta) verenimijälepakoilta.

Perjantaina olikin sitten aikamoinen vauhti päällä Patun kanssa. Lähdettiin kävelemään meiltä yhden aikaan baariin. Ensin tsekattiin Monkey ja kipitettiin alle kymmenessä minuutissa ulos sieltä, sen verran lame oli meno. Loppuilta reivattiin naapurimestassa eli missäs muuallakaan kun alaikästen kantispaikassa Rillossa. Tanssin muun muassa yhdet lempparifarkkuni rikki :(. Käveltiin Hesen kautta todella random seurassa kotiin. Mulle luvattiin ilmainen auton renkaiden ja vanteiden asennus XD. Kotona laitettiin Patun kanssa laatuleffa 17 again pyörimään ja Patu päätti viskoa kaikki ketsuppinsa ja grillimausteensa ympäri mun kämppää (tämän huomasin aamulla).


Kolmen tunnin yöunilla oli semikivaa alottaa duunit ja luulin oikeesti kuolevani. Aluksi en kyennyt tekemään mitään, pyörin vaan zombina ympäriinsä ja mitä enemmän kello tuli alkoikin sitten sellanen hepulointi. Nauroin koko illan Patun äidin lähettämää tekstaria. Oltiin oltu aamulla lagaamassa heidän terassilla ja Patu lähetti äidilleen viestin, että otetaan arskaa. Vastaus kuului jotenkin näin: "Mitä ihmeen arskaa? Et ota yhtään mitään ennen töitä!!!". Tää kuulostaa varmaan teistäkin ihan törkeen hauskalta heheh mutta se tilanne oli vaan niin koominen. Mitenniin ystäväni vanhemmat pitävät häntä hieman rappiona? Ja tälle, sekä työkaverini kaupan ulkopuolella istuvan koiran röhkimiselle tirskuin noin viiden minuutin välein, yksin...... purkaessa tavaraa hyllyihin... ja kassalla.

Eilisilta huideltiin samaisessa baarissa, joka oli taas täynnä jotain 16-vuotiaita. Mikä näitä Turun baareja vaivaa? Suunniteltiin jo tyttöjen kanssa, että pitäs perustaa oma baari, koska kaikkiin Turun baareihin on ehditty kyllästyttä jo kolmesataakaksytviis kertaa. Eräs viskibassoääninen Harrikkamies tarjoutu torikinkkijonossa jo meidän rahottajaks.
Tänään sain vihdoin nukkua pitkään, söin ihanaa marjarahkasmoothieta aamupalaksi ja olin töissä superpirteä ja muhun iski kauhea järjestelysiivousvimma.


Joko alkaa kyllästyttää aina samasta kohdasta otetut peilikuvat :D? Mua ainakin.. Tarvisin henkilökohtasen valokuvaajan, joka kulkis aina mukana ja laukunkantajan ja rahapuukin ois jees. Mulla on huomenna vapaapäivä, eikä vielä mitään suunnitelmia. Luultavasti menen kirppikselle viemään taas lisää kamaa myytäväksi ja siivoan vaikka. Eli hullunhauska päivä tiedossa.
Ja nyt meen nukkumaan. Good night!

<3 Sara

P.S. Keitin äsken ekaa kertaa perunoita mun kodissa. Oon asunut täällä pian vuoden. Ja mun Spotify-aika loppui :(.

4 kommenttia:

 1. oot nii nätti ja sul on ihanii vaatteita!:)

  VastaaPoista
 2. tykkään hirveesti sun blogista sara :) postailisit useemmin! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti tiina :D kyllä mä yritän niin usein kun on aikaa :)

   Poista