10.8.2012

ShootingAh mikä ihana vapaapäivä takana! Heräsin aamulla tai no yhdeltä päivällä kaikessa rauhassa. Odottelin siinä hetken Lauraa, joka lupasi tuoda mansikoita ja jätskiä meidän vohvelitreffeillemme. Aamiaiseksi vohveleita = täydellisen päivän alku. "Aamuuni" kuului myös pian koittavan Ayia Napa-reissun suunnittelua, kynsien lakkausta ja muita tyttöjuttuja.

Iltapäivällä mulle luvattu auton renkaiden vanteiden vaihto ja asennus odotti Orikedolla. Onneksi Laura oli mukana, sillä vaihto kesti hieman odotettua kauemmin. Nyt on priimat renkaat alla ja ihan erilainen ajotuntuma. Seuraava etappi oli Amandan jätskikioski.


Lauran minttusuklaajätski ja upea uusi Michael Korsin kello


Mun ällömakea tuttifruttivaahtokarkki-sateenkaarijäde x)

Kioskille ilmaantui joku vakkarihullu. Olen meidän porukasta se joka uskaltaa ärähtää kaikille sekopäille ja kysyin tietysti ensin ihan kohteliaasti onko mies jonossa. No ei ollut, kun pitämässä seuraa. Kerroin ettei kaveriamme kiinnosta hänen seuransa ja hän voi poistua siitä örisemästä. Sain vastaukseksi jotain puheentapaista, josta erotin sanoja muun muassa ranskaksi ja ruotsiksi. Hän ei millään olisi siitä lähtenyt, mutta onneksi tajusi luikkia tiehensä viimeinkin, kymmenen metrin päähän penkille istumaan ja mulkoilemaan meitä.

Meillä kaupassa näihin sekopäihin on jo ehtinyt tottua, mutta niillekin olen aika selväksi tehnyt etten kuuntele mitään härskejä juttuja eikä heidän treffikutsunsa kiinnosta.


Testasin yhtenä päivänä laittaa normaalin kynsilakan päälle uv-geelit, josko lakkaus olisi pysynyt normaalia kauemmin. Lakat tipahtelivat kokonaisina liuskoina seuraavana päivänä. Fail! Uutta lakkaa vaan kehiin. En suosittele geelauksia normaalin kynsilakan päälle, ei toimi :D!Jätskittelyjen jälkeen lähdettiin kotejamme kohti ruuanlaitto mielessä. Teinkin ihan sairaan hyvää lohikastiketta ja perunamuusia. Huomenna saan vihdoin töihin mukaan kunnon ruokaa, eikä tarvitse pupeltaa niitä ainaisia protskupatukoita.


Meikun tulevan kodin edustalta. Kävin tekemässä tupatarkastuksen. Hyväksyn! (Okei korjaan, se on aivan ihana!!!!)


Huomatkaa, että oon vihdoin panostanut näihin asukuviin ja vääntäytynyt vaikka mihin eripaikkoihin kuvailemaan. Ei enää peilikuvia samasta kohdasta päivästä toiseen jeeeh! Nyt kun sanon näin, niin niitä tulee takuuvarmasti taas huomenna lisää.. :DLöysin uudelleen ton laukun, jonka olin unohtanut kaapin perukoille varmaan puoleksi vuodeksi. Siitä tulikin ihan loistava kesäkassi. Jos se kesä vaikka alkaisi ensin?
Illalla lähdin taas Leon mukaan töihin. Hehe, eihän tää mun elämä kuulosta muultakun omilta töiltä ja Leon töissä mukana roikkumiselta. Me vaan ei oikeen ehditä nähdä muuten ja autossa on kiva jutella kuluneiden päivien tapahtumia.

 


Tulipa paljon kuvia, mutta kerrankin jaksoin nähdä vaivaa erilaisten kuvausympäristöjen eteen. Mitäs tykkäsitte, oliko liikaa kuvia vai sopivasti :) ?
Nyt voisin alkaa pikkuhiljaa kaivautua peittojen alle, huomenna taas duunipäivä edessä. Viikonloppu menee myös töiden parissa, mutta niiden lisäksi olisi tiedossa vaikka mitä hauskoja juttuja. Niistä myöhemmin, hyviä unia!

<3 Sara

3 kommenttia:

  1. heeei tämmöset postaukset on just kivoi mis on paljon kuvii!! :)

    t. annipanni (-:

    VastaaPoista
  2. naminami vohveleita ja ihan ylisöpö tuo viimenen! ü

    VastaaPoista