19.9.2012

Kipeilyä

Plää täällä mä kurkku turvoksissa makaan neljän peiton alla lipitän varmaan jo kahdeksannetta kuppia minttuteetä ja tuijotan Suomen huippista. En tiedä mistä tää voimattomuus johtuu, ties jostain sen salmonellan tapasen taudin aiheuttamasta jälkitaudista. Ärsyttää.
Oltiin eilen Meikun kanssa IKEAssa etsimässä mulle uutta kylppärinmattoa. IKEAn tuntien sieltä tarttuu mukaan aina jotain muutakin mitä piti alunperin hankkia. Tällaiset kynttilänjalat löysin mun uusille kynttilöilleni.


Haluaisin hirveesti näitä Aarikan Ruustinna kynttilänjalkoja valkoisena, mutta en oo vielä raaskinut ostaa, ne ovat sen verran hintavia. Ehkä kirjoitan näistä joulupukille kirjeen :).Mun puhelin sai parit uudet kuoret. Noi pupunkorvat on jo aika massajuttu, mutta toi häntä sulatti mun sydämen. Eikö se olekin maailman söpöin?
Käytiin Myllyssä Kuudes maku nimisessä luontaistuotekaupassa. Siellä oli valtava pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien valikoima. Ostin vaikka mitä hyviä pähkinöitä ja hedelmiä. Päätin testata myös intialaisittain maustettua riisiä. Ajattelin kokkailla siitä jotain kanaruokaa.


Onko kenellekään koskaan käynyt vahingossa niin, että menee purkka suussa suihkuun? Mä menin eilen ja aloin ihmettelemään, että mikä tässä on vialla. Tajusin sitten, että olin unohtanut purkan suuhun. Tosi hassu tunne :D.
Purkasta vielä sen verran, kun oltiin Leon kanssa ruokakaupassa ja mun alkoi hirveesti tehdä mieli sellasta automaattipurkkaa kun lapsena syötiin, niin murunen osti mulle sellasen. Se purkka tais oikeesti olla about 15 vuotta vanha, koska sitä täytyi imeskellä varmaan kymmenisen minsaa ennen kuin sitä pystyi puremaan. Sen verran kovaa tavaraa! Maku oli kuitenkin sama kuin sillon vuosia sitten. Haha tuli niin nostalginen fiilis sitä syödessä :D.
Nyt taidan pistellä poskeeni aamupalaksi vähän vitamiineja, josko ne antais kyytiä tälle mun syysflunssalle. Ja huippis pyörimään! Hejdå!


<3 Sara

2 kommenttia: