20.11.2012

And more red

Jee mun Nellyltä tilaamani pikkujoulukengät saapui! Tilasin ne muistaakseni torstaina ja ne tuli jo tänään. Viimeksi toimituksessa kesti kaks viikkoa. Kengissä on mukavat 15cm korkoa, joten paras olisi olla pikkujouluissa siinä kunnossa että pysyy pystyssä! Sain tänään tehtyä kaikkea hyödyllistä; muun muassa vein postiin paketin, kävin vihdoin oikeesti ostamassa sen Renegadelipun, värjäsin Rosan hiukset, laitoin ruokaa Rosalla ja tiskasin :D. Kummasti löytyy muiden kodeissa insipiraatiota siivomiselle, miksei omassa tapahdu samaa?

Eilen ruokakaupassa alkoi vähän lapsettaa ja kiikutin Kinderin suklaajoulukalenterin heräteostoksena kassalle. Olin jo päättänyt etten osta joulukalenteria ja tottakai iskin siihen kaupan kalleimpaan joulukalenteriin silmäni. Kuka hullu maksaa joulukalenteristaan 15 euroa? Ilmeisesti minä.

Perun eiliset puheeni, otetaan kohta revanssi Svanten kanssa trivialissa. Mun vuoro voittaa! Ja taistelen myös ahkerasti sitä vastaan, että vaikka on tiistai ja kello on yli yhdeksän arkipäivänä niin vielä voi tehdä pimeydestä huolimatta joitain samoja juttuja kun kesällä tähän aikaan, nukkumaan en alistu!

weheartit

<3 Sara

2 kommenttia: