20.11.2012

Feel the difference

Zauuu! Kuten moni ja on saattanutkin jo huomata, meikäläinen repäs ja värjäsin tukkani kirkkaan punaiseksi. Mun luonnonväri kun alko hitusen kyllästyttään näin reilun 19 vuoden jälkeen, niin halusin jotain vaihtelua elämään. Oon enemmän ku tyytyväinen lopputulokseen, rakastan näitä hiuksia! Tosin mun kämppä on edelleen yltäpäältä tässä väriaineessa ja suurin osa pyyhkeistä ja tyynyliinoista pilalla.

Meidän oli Rosan kanssa tarkotus mennä tänään salille, mutta jonkunsortin flunssaviirus iski viikonlopun aikana ja vietin koko aamun peiton alla katsoen Kaisaa ja Gossip Girliä. Päätettiin kuitenkin tehdä päivällä jotain chillimpää yhdessä ja päädyttiin kokkaamaan huikeen hyvää kana-pastasalaattia. Huomenna uus yritys kohti juoksumattoja kun on kerta vapaapäivä koulusta- ihan luvan kanssa!

Illalla haettiin vielä iskän luota lainaan Trivial Pursuit ja tultiin Svanten ja Patun kanssa meille pelailemaan ja juomaan glögiä. Tais olla viimenen kerta kun pelaan Svanten kanssa tietovisapeliä. Se tykitti oikeita vastauksia toisensa perään ja me jäätiin Patun kanssa armotta kakkosiksi :(. En tiedä mistä se on repinyt yleistietämyksensä


Siellä pilkottaa yhdessä kuvassa myös mun rakas pieni ja punainen autoni, jonka joudun laittamaan seisontaan heti kun lumet tulee :(. Mulla ei ole mitään autopaikkaa tässä talossa ja sen käynnistäminen -20 asteessa, 15 senttiä lunta katolla on vaan parempi vaihtaa bussiin.. Toisaalta toivon, että sataisi lunta niin ois paljon valosampaa, mutta toisaalta en haluis luopuu mun autosta, edes talveksi. Ja kerran kun omaan autoon tottuu, niin bussilla kulkeminen on niiiin nihkeetä t. kermaperse minä. Kerrankin löytyy munkin postauksesta enemmän kun se kolme lausetta, jess! Nyt on kuitenkin hyvä aika mennä nukkumaan. Sweet dreams!

<3 Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti