24.11.2012

Kollaasi

God dag! Mulla ainakin on päivä alkanut suhteellisen mukavasti. Heräsin kaverini luota kaikessa rauhassa syötiin aamupalaa ja lähdin hakemaan autoani. Ei sakkoa thank god, mutta mitäs sieltä löytykään; mun eiliset ruokaostokset muun muassa lohifilee ja mozzarellaa. Tarkoitus oli siis alunperin mennä kotiin yöksi ja sinne ne ruuat oli sitten jäänyt. Kohta ne on roskiksessa.

Sain eilen tietää, että olen jouluaaton töissä. Periaatteessa toivoin olevani jouluaaton töissä tuplapalkka mielessä, mutta nyt onkin vähän epäselvää saako jouluaattona tuplapalkkaa tai edes mitään ekstraa. Kaikilta tulee eri vastauksia, enkä ole nähnyt vielä pomoani jolta voisin kysyä. Mieltäni kuitenkin lämmitti töissä odottava huippumyyntipalkkio, joka oli tällä kertaa kaksi valkoista Arabian KoKo-mukia (kaadoin tietysti kahvinjäämät puupöydälleni tsekatessani mukin pohjasta miten KoKo kirjoitetaan). Olin juuri ajatellut ostavani seuraavaksi KoKo-sarjan vaaleanpunaisia mukeja, joten nämä korvaavat niitä jonkun aikaa :).


1. Torstaina juhlittiin Patun synttäreitä. Lähdin taxilla baarista ja taxikuski osottautui hulluksi pervoksi. Sain kuulla muun muassa miten korkokengät parantavat seksielämää, koska ne treenaavat lantiopohjanlihaksia. Onneksi taximatka oli lyhyt, torin toiselle puolelle xD.
2. Mun kenkärakkaudet
3. Uus armynvihreen värinen paituli Zarasta
4. Aamupalaa
5. ja 6. Minä ja viini, jota niin kehuin kaikille ettei aiheuta yhtään darraa ja joka sitten osoittautui toisella kerralla hirveeksi darran aiheuttajaksi
7. Kenkärakkaudet vol2 (jalkoja ehkä hieman puuduttavat 8 tunnin bailauksen jälkeen) ja uus paljettibaarilaukku from Zara
8. Lounasta & juoruja Sabinan kanssa
9. Haha hauskaa sovinistiläppää weheartit
10. Glögiä ja piparia
11. No nää mun uudet mukit! Tykkään mun duunista :)
12. Matkani jatkuu Meikulle, sitten vähän kahvittelua tytyjen kanssa ja illalla Meikulle pikkujouluihin ja Klubille. Riemukasta lauantaita!

<3 Sara

4 kommenttia:

  1. Missä oot töissä? :) ihana blogi!

    VastaaPoista
  2. hitto onks toi sitä punkkuu mitä mullekki niin suosittelit :D

    VastaaPoista