15.1.2013

Avokki,avovaimo,vaimoke miten vaan haluut

Iik! Musta tulee avo_vaimo enskuussa. Me päätettiin repästä Leon kanssa ja muutta yhteen. Hehe. Haettiin yhtä kämppää Martista ja eilen kun saatiin tietää, ettei saatu sitä niin alko uus etsiminen. Eipä kauaa etsitty kun huvikseni kysyin Noralta oisko sen iskällä yks kämppä vielä vuokralla. Olihan se ja niiden iskä tuli näyttämään sitä ja oltiin ihan myytyjä. Se oli love at first sight. Leo suunnittelee jo ostavansa sen. Ja ekstraplussaa siitä, että se sijaitsee tässä jokirannassa eikä mun tarvi muuttaa tän blogin nimeä xD. Nyt loppu shoppailut sun muut, kun täytyy säästää rahaa kaikkiin uusiin huonekaluihin ja sisustusjuttuihin. Tässä kuitenkin viimeisimpiä ja viikonloppuasua Meikun synttäreiltä  :


Alan väsäämään hyvänä vaimokkeena jotain ruokaa murulle kun se tulee pian kotiin. Heips!
<3 Sara

18 kommenttia:

 1. Kai sä tiedät että oot avovaimo, ajokki ja vasta sitten kun olette kihloissa. Ei yhteen muutto susta avopuolisoa tee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Avovaimo, avokki ja avopuoliso

   Poista
  2. Kannattaa ottaa asioist selvää, ennenku tulee huutelee :) avoliitto tarkottaa tilannetta jossa mies ja nainen asuvat yhdessä solmimatta avioliittoa. Kihlauksel ei oo sen sanan kanssa mitään tekemistä, kato vaikka tää :)
   http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Avoliitto

   Poista
  3. Mä puhuin avoVAIMOSTA niinku kirjoittajakin. En missään vaiheessa puhunut mitään avoliitosta. Yhteenmuutto ei tee kihlattomasta naisesta avoVAIMOA tai avoPUOLISOA. Se on silloin avoliitto jos asuu yhdessä mut ei noita edellämainittuja asioita.

   Poista
 2. täydellinen elämä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun elämä kyllä täydellistä ole. Oon ylpeä saavutuksistani, mutta on niiden eteen töitäkin tehty :).

   Poista
 3. Onneksi olkoon! :) http://js-heart.blogspot.fi/2013/01/the-results.html

  VastaaPoista
 4. Video johon kysyin aikaisemmin lupaa, on nyt valmistunut.

  Jos kiinnostaa tsekata:
  http://diibadaabaworld.blogspot.fi/2013/01/153-upeat-25-blogia.html :D

  VastaaPoista
 5. Usea laki mainitsee avoliiton ja määrittelee sen hieman eri tavoin. Alla muutama esimerkki:

  Työttömyysturvalaki
  jos mies ja nainen, jotka eivät ole keskenään avioliitossa, elävät jatkuvasti avoliitossa eli yhteisessä taloudessa ja muutoinkin avioliitonomaisissa olosuhteissa, heihin sovelletaan, mitä laissa säädetään puolisoista;

  Laki avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta
  Avopuolisoilla tarkoitetaan tässä laissa yhteistaloudessa asuvia parisuhteen (avoliiton) osapuolia, jotka ovat asuneet yhteistaloudessa vähintään viisi vuotta

  Kansaneläkelaki
  Tässä laissa avoliitolla tarkoitetaan sitä, että mies ja nainen, jotka eivät ole keskenään avioliitossa, elävät jatkuvasti yhteisessä taloudessa avioliitonomaisissa olosuhteissa.


  Myös arvopaperimarkkinalaki puhuu avopuolisosta sen kummemmin sitä määrittelemättä. Voidaankin siis todeta, että avoliiton ja avopuolison määritelmä vaihtelee tapauskohtaisesti. Mielestäni meidän tapauksessa on täysin aiheellista puhua avoliitosta jo pelkästään taloudellisten sitoumusten takia. Kelakin laskee meidät avopuolisoiksi.

  Lakiteksti tai muut virallisuudet eivät käsittääkseni tunne sanoja avomies ja avovaimo. Ne ovat puhekielisyyksiä, joiden käytöstä väitteleminen ei ole kovin mielekästä. Toiset hyväksyvät kyseisten sanojen käytön, kun taas toiset suoraastaan vihaavat niitä. Jos on avoliitto niin on myös kaksi avopuolisoa. Jokainen voi halutessaan käyttää sanoja avomies tai avovaimo.

  Terveisin
  avomies ;)

  VastaaPoista
 6. Oot älyttömän nätti ♥

  http://josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 olit mun päivän piristys :)

   Poista
 7. Oot mun yks suosikeista linkkaa blogisi- postauksesta.
  Käy tsekkaa suosikit postaus ja liity myös lukijaksi :)
  :
  miradelinas.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. sulla on iihanat hiukset! :) Ja oot muutenkin tosi nätti :)

  VastaaPoista
 9. Mahtavia kuvia! :) Tykkään :) Olipas kiva löytää tälläinen blogi!

  lillamolla.blogspot.fi

  VastaaPoista