27.3.2013

Answers part 1

Vastauksia:

 • haetko johonkin opiskelemaan? - haen ensisijaisesti Turun AMK:hon lukemaan liiketaloutta ja kakkosena muotoilua
 • kuinka vanha sun poikaystävä on? - täyttää tällä viikolla 21
 • mistä ostat vaatteet? - ulkomailla suosikkeja on Top Shop ja Forever 21, täällä Suomessa tulee usein shoppailtua Zarassa, Carlingsissa ja Selectedissä. Nellyltä tilailen myös sillontällön kledjuja.
 • mistä saat inspiraatiota sun tyyliin? - lehdistä, blogeista (esim. Fanny Lyckman, Angelica Blick), tumblreista, ihmisistä


 • alotit uudessa koulussa viime syksynä, miten oot viihtyny? oliko sitä mitä odotit? - juu niin alotin ja myös lopetin :D en viihtynyt yhtään ihan näin suoraan sanottuna ja siskoni varoitteluista (opiskelee samaa alaa samassa koulussa) huolimatta ei ollut sitä mitä odotin. Ensimmäiset puoli vuotta askarreltiin jotain juhlaa varten ja linjan lopetuksen takia opettajien motivaatiossa näkyi hieman uupumusta.
 • ootko pitäny paljon yhteyttä lukiokavereihin? - kyllä me aika säännöllisesti nähdään, ehkä kerran kuukaudessa millon kukin töiltään ja opiskeluiltaan ehtii
 • miten tapasitte poikaystäväsi kanssa? oliko se rakkautta ensisilmäyksellä? mihin hänessä ihastuit ensin? kumpi teki aloitteen ja miten? - haha xD kaikki jotka mut tuntee niin se ei TODELLAKAAN ollut rakkautta ensisilmäyksellä, päinvastoin. Opiskeltiin samassa lukiossa ja oltiin tunnettu useempi vuosi ennenkun alettiin seurustella. Alkuajat oli aikamoista säätöä, enkä muista kumpi on tehnyt milloinkin alotteita, mutta Leossa eniten viehätti sellanen "vaikeesti tavoiteltavuus", älykkyys ja tietynlainen kypsyys. lol
 • missä olet töissä? teetkö töitä kokopäiväisesti ja pidätkö työstäsi? unelma-ammattisi? - olen töissä yhdessä Salessa osa-aikaisena, mutta kyllä niitä työtunteja saa siellä ihan riittävästi :D. Tykkään kyllä työstäni, vaikkei se mitään ruudinkeksimistä olekaan. Kokoajan oppii kuitenkin jotain uutta ja mulla on ihanimmat työkaverit <3 se on tärkeintä! Unelma-ammattini liittyy ehdottomasti muotiin ja vaatteisiin jollain tapaa. Stylisti, vaateliikkeen sisäänostaja/tuotepäällikkö tai oman vaateliikkeen perustaminen olis siistiä.
 • missä näet itsesi 5 tai 10 vuoden kuluttua? mitä teet silloin työksesi, vapaa-ajalla yms? - oon oppinut, ettei ihan hirveesti kannata suunnitella elämää päivää edemmäs, mutta suotavaa ois kuitenkin että mulla ois 5 vuoden päästä omistusasunto, oisin hankkinut korkeakoulututkinnon ja saisin tehdä kivaa työtä. 10 vuoden päästä toivon, että olisin unelma-ammatissani, omistaisin leonberginkoiran, matkustelisin paljon, ajaisin Cayennea, mä ja mun kaikki läheiset olisi terveitä ja ehkä elämään saattaisi kuulua alkaa l-kirjaimella ja loppuu iihin x)
 • miten kuvailisit tyyliäsi ja mikä inspiroi siinä? mitä et ikinä laittaisi päällesi? mielestäsi pahimmat ultimate-ihan-kamala-hyi-ei-ikinä-tyylimokat? - oma tyylini on todella vaihteleva ja muuntautumiskykyinen, välillä tosi perus ja välillä aika överi. 4 kysymys vastaa mistä saan inspiraatiota. Yksi noloimmista tyylimokista, mitä en itse onneksi ikinä harrastanut, oli yhteen aikaan legginssien käyttö housuina :)) Myös normaalit rintsikat tuubitopin alla ei sitten viehätä omaa silmää yhtään.
 • kuinka usein käyt ostoksilla tai tilaat vaatteita yms. netistä? - tää on tosi vaihtelevaa. Nyt muuttopuuhien aikana ei kiinnostanut mikään muu kun tän kämpän laitto ja vaatteiden shoppailu jäi todella vähäiseksi. Viimeviikolla otin vähän kiinni taas viimekuukausia ja täydensin vaate-ja kenkäkaappia keväisemmillä jutuilla. Netistä tilaan ehkä muutaman kerran vuodessa vaatteita ja shoppailen keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa.
 • olisi kiva jos esittelisit kotisi, kumpi teistä on valinnut sisustus elementit sinä vai poikaystäväsi, vai onko poikaystävälläsi ollut ollenkaan sanavaltaa? :D - voin esitelläkin, mutta tuntuu vaan tyhmältä esitellä tätä vielä kun seinät ammottaa tyhjyyttään, eikä täällä ole omaan silmään läheskään valmista. Toisaalta muut sitä tuskin huomaavat. Kyllä me pitkälti yhdessä ollaan kaikki valittu. Viimeisen sanan olen kuitenkin minä aina sanonut, sillä olen meistä se osapuoli jolta löytyy silmää, toinen sai hoitaa finanssipuolen x).
 • mistä sait idean alkaa kirjoittamaan blogia? - apua sen kun muistaisi! Siitä on jo yli kaksi vuotta kun ensimmäisen postauksen kirjoitin, mutta eiköhän se ole se sama syy kuin kaikilla; luettuani paljon muita blogeja halusin tehdä oman. Tämä on parin vuoden aikana muuttunut (thank god) paljon "pinnallisemmaksi" mitä ennen ja keskityn lähinnä kivojen kuvien ottamiseen kuin oman elämäni pohdiskeluun....

Tässä ensimmäinen osuus vastauksista, jotta tätä jaksaa lukeakin :). Kohta lähden hakemaan murusen töistä ja myöhemmin treffataan Meikun kanssa. Heips!

<3 Sara

4 kommenttia:

 1. tosi kiinnostava postaus, oot ihan älyttömän kaunis! <3 meillä on kaksi leonberginkoiraa :D

  wearetheworldtoday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitoos<3 oiii onko! Ne on ihania :-)

   Poista
 2. Kiinnostava blogi :) Oot tosi nätti!

  >> minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista