19.4.2013

Haaste
Sain the world inside my head -blogin Janitalta haasteen.

11 asiaa minusta:

 1. Mun ihonväri on oikeasti ihan maidonvalkoinen ja läträän itsarilla kaikki kesät (aloittaen tietysti hyvissä ajoin)
 2. Me tehdään Leon kanssa paljon itse ruokaa ja tykätään kokeilla kaikkia uusia reseptejä.
 3. Tykkään hirveesti mun työstä, koska meillä on niin kiva työporukka ja hyvä yhteishenki.
 4. Olin ihan superinnoissani kun sain tietää, että liiketalouden ennakkomatskuihin kuuluu SOK:n vuosikertomus 2011. Olen melkein jo lukenut sen kokonaan ja huomasin tietäväni suurimman osan asioista jo entuudestaan. Jee!
 5. Juon vettä monta litraa päivässä.
 6. Tulen tosi iloiseksi kun kuulen, että mun kaverit oikeesti lukee tätä blogia :).
 7. Ihastun aina kaikkiin hirrrveen kalliisiin juttuihin. Esimerkiksi hyviä pyöriä saa 300-400 eurolla. Mun unelmapyöräni maksaa 950 euroa...
 8. Olen varmasti keskitasoa mun ikäsistä parempi rahan säästämisen suhteen. Leon mielestä olen surkea siinä :(.
 9. Oon 155cm pitkä, enkä haluis olla senttiäkään pidempi.
 10. Rakastan isoja koiria yli kaiken ja jos vain saisin, hankkisin leonberginkoiran, newfounlandinkoiran, huskyn, kaukaasianpaimenkoiran jne. Lista on pitkä!
 11. Mulla on usein migreeni, mutta olen silti todella kiitollinen että olen muuten terve.


1. Mikä on paras kesämuistosi ja miksi? - Kaikki mökkireissut nuorempana tyttöjen kanssa. Sillon oli vaan niin huoletonta ja hauskaa.

2. Millainen on ensi kesäsi suunnitelma? - Töistä mulla on 3 viikkoa lomaa, joten aion ottaa vaan sillon tosi rennosti. Muutamille festareille haluaisin ja kultsin kanssa suunniteltiin jotain pientä kaupunkilomaa Euroopassa.

3. Mikä on mielestäsi parasta kesässä? - Ihmiset on ihan erilaisia. Iloisia ja hyväntuulisia ja täällä pikkuturussakin on jotain eloa. Ja tottakai se lämpö ja valoisuus.


4. Millainen on ensi kesäsi tyyli? - Flaformit, revityt farkkusortsit ja virkattu toppi toimii aina. Hatut ja maximekot on kanssa ihan lemppareita. Juhlaan jotain kokovalkoista.


5. Mikä on mielestäsi paras jäätelömaku ja miksi? - Mansikkapehmis.


6. Jos saisit tehdä lomamatkan välittämästä rahasta, millaisen matkan tekisit? - Kuubaan. Ensin kiertelemään Old Havannaa ja loppumatkasta lököttämään Varaderon rannoille. Ja tällainen matka on itseasiassa suunnitteilla. Rahat vaan täytyy keksiä ensin jostain.


7. Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit? - Riippuu ihan summasta. Miljoona ei ihan oikeasti riittäisi melkeen mihinkään. Tai no riittäisi jos olisin itsekäs. Jos voittaisin vaikka 10 miljoonaa, voisin huoletta ostaa perheelleni ja siskoilleni heidän unelmiensa talon, lahjoittaisin kummieni perheelle ja molemmille isovanhemmilleni niinpaljon kun he haluaisivat. Sitten rakennuttaisin Suomeen talon ja ostaisin jostain Boraboralta oman saaren, missä voisi löhöillä talvet. Kullalle ostaisin Lambon ja itselleni Cayennen. Sitten nappaisin kullan mukaan kiertelemään maailmaa kanssani.
8. Onko sinulla unelmia ja jos on niin millaisia? - Aika sellaisia perusjuttuja liittyen työhön yms. Haluaisin saada tehdä töitä muodin parissa ja olla ylipäänsä terve ja onnellinen.

9. Kuvaile mieleisesi unelmatreffit! - Mun mielestä on aivan ihanaa jos mies osaa kokata itse. Ja kattaa pöytään kukkia <3. Nothing else needed.


10. Mikä on lähitulevaisuuden haaveesi/toiveesi? - Lähitulevaisuuden toiveita olisi päästä opiskelemaan ja ostaa oma asunto suht piakkoin.


11. Mitä ottaisit autiolle saarelle mukaan, jos saisit kolme asiaa ottaa mukaan ja miksi? - Jahdin täynnä ruokaa, juomaa ja seiloreita. Siksi, että sieltä pääsis pois ja vois syödä ja juoda matkan varrella. Tää kysymys on niin turha..


En jaksa enkä ehdi haastaa muita. Töihin riennän, ciao!

<3 Sara

4 kommenttia: