29.5.2013

Hippie style

Eilen oli se kauan odottamani Cosmon Tähtibloggaajapäivä. Aamu alkoi Cosmon toimituksessa, josta mentiin Bestsellerille valkkaamaan kuvausvaatteet ja sieltä studiolle kuvattavaksi. Mun oma kuvamatsku on aika vähäistä ja odottelenkin, että saan eilisestä kuvia jotta voisin kirjottaa kunnon postauksen koko päivästä. Aivan huikea päivä takana ja odotan kovasti omaa vuoroani Tähtibloggaajana.

Tänään oon vaan ottanut chillisti, sillä oon aivan poikki viimepäivistä. Hektinen meno ja aikaset herätykset ovat vieneet kaikki mun voimat ja nyt on ihana latailla rauhassa akkuja. Lupauduin Patun mukaan Skanssiin etsimään hänelle ylppärikenkiä. Sain erittäin paljon katseita mun vaatteista. Se, oliko ne kummaksuvia vai ihailevia on sitten toinen juttu :D.

panta Accessorize, paita H&M, hame Top Shop, kengät Converse, käsikorut Accessorize ja Gina Tricot

Ostin Helsingistä Kampin Accessorizestä pari festarijuttua. Kukkapanta ja värikkäät käsikorut luovat ihanan rentoa festarihenkeä. Tänään huitelinkin siis tällasissä hippikuteissa. Keräilen tässä vielä voimia Modern Familyä tapittaen ja palailen Stadin reissuun vielä myöhemmin.

<3 Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti