17.5.2013

SPEECHLESS

Mun päivä alkoi tänään kello yhdeksän hyvillä mielin neljän tunnin yöunien jälkeen. Eilis päivänä päätettiin tehdä piknik Meikun kanssa meidän parvekkeelle. Ostettiin vaikka mitä herkkuja mansikoista dippivihanneksiin ja kanankoipiin. Nautittiin lämpimästä kesäillasta ja herkuteltiin oikeen kunnolla. Illemmalla en malttanut vieläkään poistua juuri laitetulta parvekkeeltamme ja jatkettiin Patun kanssa chillailua valkkarin kera yömyöhään asti. Matka jatkui Klubille ja Forteen. Forte oli ihan jees, ei mikään lempibaari mutta halvat juomat! Puoli neljän maissa lähdin snägärin kautta himaan.

Tänään menin Leon mukaan töihin heittämään parit lehtipaikat ja pari tuntia kuumassa pakussa istumisen jälkeen haettiin meidän kaupasta jätskit. Siinä etsiessäni työavaimia toimistoon kilahti kännykkääni sähköposti. Osa tekstistä näkyi ruudulla ja siinä luki "sinut on valittu" ja tekstin joukosta pilkahti sana Cosmopolitan. Jännittyneenä luin sähköpostin saman tien ja luettuani sen loppuun en tiennyt miten päin olla. MUT oltiin valittu Cosmon tähtibloggaajaksi. Minut!? Blogillahan ei ole edes sataa lukijaa, eikä kävijöitäkään mielettömästi. Mutta näin on kuitenkin nyt päässyt käymään että tää mun blogi jatkuu Cosmon nettisivuilla heinäkuun ajan tähtibloggaajana. Oon vieläkin ihan sanaton. Tää on ihan mahtava tunne! Mun salaisena unelmana oli, että tää mun pikkublogi saavuttaisi joskus jotain vähän isompaa. Ja tää on nyt sitä isompaa!

Puolentoista viikon päästä olisi tarkoitus mennä käymään Cosmon toimituksessa, perehtyä siellä mun "työnkuvaani", käydä shoppailemassa (jee!!), olla kuvattavana (ja pääsen ammattilaismeikkaajan käsiin). Tästä tehdään lehtijuttu heinäkuun Cosmopolitaniin. Vitsit en malta odottaa! Pahoitteluni jos tämä teksti on epäjohdonmukaista ja sekavaa, mutta mun mielentilani on niin innostuneenhämmentynyt etten tältä istumalta parempaan kykene. Cosmopäivästä sitten lisää kun sen aika koittaa. Ihanat viikonloput kaikille! Mun viikonloppu ja seuraava viikko on ainakin hyvällä mielellä taattu!


<3 Sara

6 kommenttia:

 1. Sanotko sitten täällä blogissa kun se lehti julkaistaan, missä susta on tehty se juttu :-)? Ja oot kyllä ansainnu sen, tosi kiva blogi ku tää on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai! mun tietääkseni se on ihan se heinäkuun lehti :) ja kiitos hirveesti ihanasti sanottu! :)

   Poista
 2. wau ihan mahtavaa, onnee tosi paljon! :) upeita kuvia c:

  VastaaPoista