7.6.2013

N°2

toppi Zara, shortsit BikBok, kengät Converse

Käytiin eilen iltakävelyllä Maskun hiekkakuopilla. Vitsi siellä on upeaa luontoa. Vaikka tykkäänkin enemmän merenrannasta, niin tuolla oli kyllä tosi kaunista ilta-auringon laskiessa.

mekko Vila, vyö Stradivarius, rannekoru Kalevala / paita H&M, farkut Dr.Denim/DIY, kengät Vagabond, lompakko Ted Baker
Ei löytynyt kirpparilta mitään. Buu! Tarkoituksena oli etsiä vanhat Levikset tms ja leikellä ne shortseiksi. Koska en ole ainoa tämän idean kanssa, tehtävä osoittautui astetta vaikeammaksi. Täytyy siis jatkaa etsimistä. Mun serkut tulee meille huomenna yöksi ja ollaan siivottu täällä ihan hulluna :D. Tosi kiva saada heidän koko perhe tänne Turkuun pitkästä aikaa kylään :). Nyt lähdetään ruokaostoksille ja lunastamaan meidän palkkiojätskit töistä hyvien myyntien ansiosta.

<3 Sara

6 kommenttia:

 1. Kävitkö katsomassa UFF:ilta? Aninkaistenkadulla on yks, samoin humalistonkadulla, tiiät varmaan :) Itse löysin sieltä vanhat Levikset 8€:lla ja leikkelin ne shortseiksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten käyny tällä kertaa, siellä tuppaa olemaan vähän ylihinnoiteltua tavaraa..mutta kiitos vinkistä täytyy käydä tsekkaamassa ens kerralla:)!

   Poista
 2. Ootko käynyt muuten solariumissa tai suihkurusketuksessa? Jos oot niin missä:) jääkö vaatteisiin jälkiä? Kiitti jo etukäteen :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kummassakaan:D ihan noiden purkkien kanssa on vaan läträtty :D mutta kyllä valkosiin vaatteisiin jää valitettavasti jälkiä jonkun verran etenkin jos vähääkään hikoaa:/ ja niin jää myös suihkurusketuksesta. Hyvä puoli on kuitenkin se että ne lähtee aina pesussa pois:)

   Poista
 3. Hei ootko siinä jossain flow-purkka mainoksessa vai onks siinä vaa joku sun kaksoisolento? :D näytti nimittäin iha sulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvin bongattu! Meitsihän se siinä vilahtaa noin puolen sekunnin ajan;)

   Poista