18.6.2013

Tähtibloggaajapäivä

Nyt sain vihdoin kerättyä kaikki parhaimmat kuvat yhteen tähtibloggaajapäivästä ja koottua tän postauksen. Itselläni ei kamera pysynyt tietenkään aina mukana, vaan kuvauspuolen hoiti Cosmon ihana nettivastaava Yazmine. Eli kaikki muut kuvat ovat Yazminen ottamia, paitsi tähdellä merkityt ovat minun ottamia.

Päivä alkoi aamupalalla Cosmon toimituksessa. Syötiin mansikoita ja croisantteja ja juteltiin koko toimitusporukan kanssa blogeista ja muodista, sekä käytiin läpi tekniset jutut bloggaamiseen liittyen.

*
*
Toimituksesta siirryttiin Yazminen kanssa Bestsellerin showroomille valkkaamaan kuvausvaatteet. Bestsellerillä mukaamme liittyi kuvaajamme Matias. Showroomilla mun piti valita yksi merkki jolta valkkaan kaikki vaatteet. Tarjolla oli Vero Modaa, Vilaa, Objectia ja Onlya. Valitsin Vilan, sillä sieltä löytyi kivoimmat vaatteet. Sillä aikaa kun valkkasin vaatteita mua kuvattiin samalla nettiin tulevaa videoa varten (click). Kuvausvaatteiden valitsemista hankaloitti kuitenkin se, että kaikki mallistot olivat jo syksyn mallistoja ja heinäkuun lehteen oli tarkoitus saada koottua kesäinen combo. Bestsellerillä vierähti varmaan muutama tunti ja loppujen lopuksi keksin lopulliset kuvausvaatteet kun olimme juuri lähdössä ovesta ulos kassit täynnä tavaraa. Heh.

* showroomia tuli viihdyttämään myös tosi suloinen hauveli
*

Bestsellerin jälkeen suunnattiin nopealle lounaalle ennen kuvauksia. Studiolla mut istutettiin heti maskeeraajan penkkiin ja sain kokea ensimmäistä kertaa elämässäni millaista oli kun ammattimeikkaaja laittoi nassuni ja hiukseni kuntoon. Loppusilauksena vielä vähän hehkua sääriin ja käsivarsiin ja siitä sitten kameran eteen.

*

Viimeisenä vielä pientä sneek peakia mun kuvasta huomenna ilmestyvässä lehdessä.
Koko päivä oli ihan mieletön kokemus ja olin tosi onnellinen, että sain mahdollisuuden kokea sen kaiken. Kuvausten jälkeen kuvattiin vielä videota ja sain hauskalta valokuvaajaltamme ilmapallot mukaani. Kotimatkalla nukuin koko automatkan sikeästi :D. Huomenna alkaa sitten mun tähtibloggaajapesti ja ajattelin tulla laittamaan aina pientä esimakua tämän blogin puolelle postauksista, jotka voi sitten lukea Cosmon sivuilta. Superhauska ja mielenkiintoinen kuukausi luvassa. Stay tuned! Ja muistakaahan myös ostaa heinäkuun Cosmo ;).

<3 Sara

4 kommenttia:

 1. upea postaus, ihania kuvia ja oot ihan hirmusen kaunis! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana video, nauratti vaa ku oot tommonen ihme höppänä siinä videossaki! :D Olipa hassua kuulla sun ääntä piiiitkästä aikaa! Ps jos työkuvioissa ei tapahdu mitään yllättävää nii tuun ens kuun lopussa käymään turussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe täänks xDd hei jee kivaa! Ilmottele sit tarkemmin tulostas:)

   Poista