25.7.2013

Back on track!

Hellohello täällä ollaan taas! Cosmolla oli huippua, mutta huippua on myös olla taas "kotona" tuttujen juttujen parissa. Tässä teille tämän päivän piknik- ja asukuvia.

                    sunnies Ray Ban // top H&M // skirt Top Shop // bag Zara // shoes Nilson (Depeche)

Paita vaihtui piknikin jälkeen Meikun luona häneltä lainattuun toppiin. Vaikka kuinka ihana tuo valkoinen sifonkipaita onkin, niin polyesteri on aina polyesteria ja huono valinta hellekeleille. Meidän oli alun perin tarkoitus ottaa aurinkoa, mutta kotoa lähtiessä taivas oli ihan pilvinen. Aurinko alkoi kuitenkin paistaa todella kuumottavasti iltapäivällä ja emme tietenkään olleet ottaneet niitä bikineitä mukaan. Vetäydyttiin suosiolla kärvistelemästä sisätiloihin, niin tyhmältä kuin se kuulostaakin. Huomenna uusi yritys!

P.S Lukekaahan vielä tämä viimeinen postaukseni Cosmolla. Sisältää hyvän kirpparivinkin täällä Turussa!
<3 Sara

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, vasta löydettiin sun blogi ja niin rakkautta! Toi ihana kirppis on kyllä ihana, rakastuin siihen jo heti avajaispäivänä!

  VastaaPoista
 2. Tohon Cosmon vikaan postaukseen liittyen, hitto kun en mennyt tänään Ihana-kirppikselle, vaikka kävelin siitä ohi! Tai kävelen siitä ohi kyllä melkeen päivittäin, että ehkä huomenna pitää mennä katsomaan löytyisikö sieltä jotain kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, mun pöytä on ainakin tyhjennetty jo lähes kokonaan:/ onneksi siellä on paljon kaikkea muutakin kivaa:)

   Poista