28.7.2013

Black&White&Gold                   Blazer & shorts Zara // t-shirt Vila * // sneakers Converse // chain necklace Lindex // sunnies Ray Ban

Mulla on noi shortsit/skortsit mitkä lie ovatkaan jo valkoisena ja huomasin, että Zaraan oli tullut lisää niitä mustana. Omaa kokoakin oli vielä hyllyssä, joten nappasin mukaani. Niistä saa helposti yhdistettyä juhlavan asun korkkareihin, tai sitten rennomman tennareihin. Vaikka nämä ovatkin tooodella massakamaa, niin minä tykkään! Mulla piti olla vapaaviikonloppu, mutta kuinkas kävikään kun toinen puolisko on kipeä, niin mulle nakitettiin tietysti sen työvuorot. Ensi viikolla on sentään muutama vapaapäivä ja luvassa ehkä jotain pientä kivaa meidän 2-vuotis päivän kunniaksi. Hih! Mulla on yksi kiva DIY-juttu postausta vailla, joten katsellaan alkuviikosta. Nyt kutsuu työt, heips!

<3 Sara

*saatu

6 kommenttia:

 1. Tätähän ei TIETYSTI saisi naiselta kysyä, mutta kysynpä silti, että mitä kokoa käytät Zaran vaatteissa? Näytät hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulla ei oo mikään ongelmia vastata noihin kysymyksiin :D Paidoissa mulla on aina XS, kuten myös tuo bleiseri. Housuissa XS-S tai 34-36 riippuen siitä, onko se Zara Basicia vai TRF:ää. TRF:än koot ovat tosi pieniä, joten niissä yleensä 36. Ja voi kiitoksia !! :)

   Poista
  2. No WAU! Ei mullakaan olisi ongelmia vastata, jos käyttäisin kokoa XS ;) Mutta hei, sinne suuntaan menossa, tosin juhlisin jo M-kokoon mahtumisesta :D

   Poista
  3. Hienoa! Tavoitteita on aina hyvä olla =)

   Poista