30.8.2013

Gotta love leo pants

 t-shirt Vila // pants H&M // bag Stradivarius // loafers Nilson // shades Ray Ban // necklace Kalevala


Eilen tehtiin päiväreissu Helsinkiin Leon työjuttujen takia. Aamu alkoi hälytysajoneuvojen ääniin herätessä. Olkkarissa olikin edessä pieni ylläri, kun vastakkaisella puolella jokea joku rakennus paloi ilmiliekeissä. Aika hurjan näköinen show se oli suoraan parvekkeelta katsottuna. Ilmassa leijui paksu musta savupilvi ja liekit ylsivät kerrostalon ylitse. Myöhemmin kävi ilmi, että se oli joku Kakolan varastorakennus, joka paloi. Taas. Viimeksi katselin samankaltaista tulinäytöstä vanhempieni parvekkeelta muutama vuosi sitten, kun eräs toinen varastorakennus paloi Kakolanmäellä.

Helsingissä kierreltiin kauppoja ja etsittiin mulle yhtä tiettyä juttua, joka sitten löytyikin. Kerron siitä ja muista ostoksista lisää myöhemmin. Lounastettiin Teatterin ihanassa salaattibaarissa. Takaisintulomatkalla haettiin ylläripylläri herkkujuomat Starbucksista ja ihasteltiin upeaa auringonlaskua. Jos olette ihmetelleet, niin nää myöhäiset postaukset johtuu mun työajoista. Duunista kun on valmis 23.30, niin sen jälkeen on vasta aikaa tälle touhulle. Kesällä, kun sain nauttia täysistä neljästä lomaviikosta oli postaustahtikin tiuhempi, joten koittakaa kestää työntäyteisen bloggaajan postausaikatauluja ja päivitelkää mun blogin etusivua aina keskiyöllä, niin täällä saattaa ollakin jotain uutta :-D.

<3 Sara

2 kommenttia:

  1. JUMANKEKKA munki pitää vissii muuttaa jokirantaan ku en koskaan nää noit kakolan paloi!! sillo sitä ensimäist kävin anttonin ja äitin kaa paikanpääl kattomas, mut se oli pelkkä hiillos enää. PERKELE!! :DDD rupeenki heti ettii uutta kämppää........
    ps. ku luin otsikon ni ihmettelin ensin et ooks laittanu leon housut jalkaan.... XDDD

    VastaaPoista