1.8.2013

@HKI

Mun koko viikko on ollut superhektistä. Töitä piisaa ja siihen väliin muutama reissu Turku-Helsinki väliä edestakas, niin tää tyttö on ihan poikki. Siksi siis tämä muutaman päivän pieni hiljaiselo blogin puolella. Tiistaina oli tarkoitus lähteä ajelemaan Leon kanssa rauhassa kohti Helsinkiä, käydä syömässä, kierrellä kaupoissa ja yöksi suunnata hotelliin rentoutumaan ja juhlistaa samalla meidän 2-vuotis päivää. Suunnitelmat tuppaa muuttua erään herran takia lähes aina, joten niin kävi tälläkin kertaa. Leolle piti tulla muutama paketti Helsinki-Vantaan tulliin keskiviikkoaamuna, joten ajateltiin nukkua edeltävänä yönä Helsingissä, jotta aamuherätys ei olisi niin aikainen.

Noh, suunnitelmat muuttuivat siinä kohtaa kun maanantai-iltana tuli ilmoitus, että paketit ovatkin jo tiistaina noudettavissa. Aamulla aikaisin lähdettiin ajamaan kohti tullia, missä kävikin ilmi, että yksi paketeista on vielä matkan varrella. Eikun vaan takaisin Turkua kohti ja odottelemaan koska kyseinen paketti saapuisi perille.
Paketti olikin kuitenkin saapunut jo takaisintulomatkallamme ja lähdettiin ajamaan takaisin kohti tullia siinä tiedossa, että se on kuuteen asti auki. Eipä ollutkaan! Oltiin about 17.55 tullin pihassa ja ovessa luki kyseisen päivän aukioloaika; 8-16.15. Mietittiin siinä pieni tovi, ajetaanko takaisin Turkuun vai mennäänkö vielä hotelliin, jonka varauksen peruuttamiseen oli aikaa pari minuuttia. Päätettiin kuitenkin pitää alkuperäisestä suunnitelmasta kiinni. Oli ihana päästä pehmeisiin hotellin lakanoihin nukkumaan ja nauttia jonkun muun kokkaamaa herkkuaamiaista. Aamulla kiertelin kaikessa rauhassa kauppoja ilman tungosta, kun Leo hoiteli omia asioitaan.

blouse H&M // scarf Vila // bag Zara // jeans Dr.Denim // loafers Nilson

Mun shoppailusaalis jäi aika pieneksi, mikä on toisaalta oikein hyvä juttu. Tarkoitus oli löytää kivat muoviset aurinkolasit ja nämä nappasin mukaani Monkista kympillä. Noita leopardikuvoisia tossuja olen kuolannut Lindexissä varmaan alkukeväästä saakka, mutta jotenkin ne ovat aina jääneet ostamatta. Nyt kuitenkin löysin viimeisen parin kokoa 36 ja päätin vihdoin ostaa ne. 
Tarkkasilmäiset saattoivatkin huomata jotain mun blogin alareunassa. Nimittäin nyt minäkin olen mukana Indiedaysin Inspirationissa. Jeee!!! Täältä löydät mun pienen esittelysivun ja tästä pääsee seuraamaan niin Indiedaysin omia, kuin Inspiration blogejakin. 
Nyt lähden iskän luokse viettämään iltaa. Ei olla vietetty perheen kesken lähes yhtään aikaa koko kesänä, koska kaikki on aina joko töissä tai mökeillä. Ensi viikolla meillä oli kuitenkin suunnitelmissa suunnata koko perheen voimin mökille. Se vaatii kuitenkin hieman työvuorojen järkkäilyä.

<3 Sara

2 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen huone ja aamupala! Mikä hotelli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköö! Sokos hotel Torni, suosittelen ehdottomasti =)

      Poista