3.8.2013

Vintage Levi's 501

sunnies Monki // t-shirt Vila* // bag Zara // belt Stradivarius // shorts Levi's // loafers Lindex 

*saatu

Hyvän aamupalan jälkeen ja jätskikaupan kautta lähdettiin eilen taas (huoh) reissuun. Oltiin jo ehditty sopia alkuviikosta sen Helsinkirumban jälkeen, että nyt me ei liikahdeta tästä mihinkään ainakaan viikkoon. Tällä kertaa kohteena oli kuitenkin Tampere, mistä Leon piti hakea jotain tavaroita. Päätettiin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja käydä myös moikkaamassa isovahempiani.

Illaksi tultiin kotiin ja nähtiin Leon kavereita Jakke Jokilautalla. Jakke on sellainen lautta, joka seilaa Aurajokea edestakaisin ja sinne voi hypätä kyytiin viettämään iltaa. Meidän kokemus oli kuitenkin aikamoinen pettymys. Soitettiin etukäteen lautalle, kuten netissä kehotettiin ja sovittiin mistä hypätään kyytiin. Meille sanottiin, että tilaa on, mutta oikeasti venailtiin ainakin puoli tuntia ensimmäisen pöydän vapautumista. Toiseksi, siellä soi Spotifysta mainosten kera varmaan seitsemän biisiä repeatilla koko sen ajan. Näistä puolet oli jotain suomalaisia juomalauluja. Viimeinen tikki oli kuitenkin se, kun oltaisiin haluttu nousta kyydistä Martinsillan pysäkillä, niin kapteeni ilmoitti olevan liian pimeää. Juurihan se pysähtyi siinä vartti sitten toiseen suuntaan. Jouduttiin jatkamaan matkaa kilometrin verran keskustaan ja sieltä kävelemään pyörien luokse Martinsillalle. Tähän päälle vielä sata kappaletta umpikännisiä keski-iän ohittaneita aikuisia ja muutenkin suolaiset hinnat, niin meidän ei kyllä tarvitse astua jalallakaan kyseiseen mestaan. Onko jollain muulla parempia kokemuksia Jakke Jokilautasta?


<3 Sara

4 kommenttia:

 1. Ihanat shortsit! Mulla ei oikein koskaan onnistu tuo lahkeiden "raastaminen" tuolla tavoin D:D

  http://annasophiadiy.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Itse pidän raastimen hienointa osaa jalkojen välissä ja pingotan shortsien lahkeet käsiin ja raastan siten :D kun lahkeiden säikeet ovat lähteneet purkautumaan, alan vasta sen jälkeen nyppiä niitä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) ja sun hiukset, vau <3

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista