18.8.2013

WKND DAY 1

  ihana mies <3
backbag Fjällräven // flower headband Accessorize // blouse Zara // shorts Levi's // cardigan Selected Femme // shoes Converse

Sellaisia festaritunnelmia perjantailta. Kuvia viikonlopulta oli niin paljon, että päätin jakaa ne kahteen eri postaukseen päivien mukaan. Lähdettiin siis perjantaiaamuna ajamaan kolmen kaverin kanssa kohti Helsinkiä. Ekana stoppina oli meidän yöpaikka, Meikun tädin koti jonne heitettiin tavarat. Siitä suunnattiin kauppaan safka- ja juomaostoksille. Meillä oli kauppareissun jälkeen pari tuntia aikaa ennen ensimmäistä esiintyjää. Aloteltiin kaikessa rauhassa ja syötiin Meikun tädin tekemää makaronilaatikkoa, nam! Oltiin niin hyvissä ajoin festarialueella, että päästiin Cheekin keikalla johonkin kakkosriviin. Cheek veti jälleen huikeen keikan ja siitä se kunnon festarifiilis alkoi. 

Seuraavana oli vuorossa Redramaa ja Armin van Buurenia. Välillä pyörittiin vaan ympäri festarialuetta, haettiin ruokaa ja istuskeltiin anniskelualueella. Buuren aloitti 20.30 ja lähdettiin keikalta jo ysin kieppeillä Weekend Stagelle siinä toivossa, että Calvin Harris aloittaa 21.30. Ihmeteltiin miksi teltta on niin tyhjä, vaikka keikan pitäisi alkaa puolen tunnin päästä. Kello tuli puoli, eikä mitään tapahtunut. Siinä kohtaa tajuttiin tsekata aikataulut uudestaan ja kävikin ilmi, että Calvin Harris aloittaa vasta tunnin päästä. Pikkuhiljaa telttaan alkoi kertyä ihmisiä ja happi käydä vähiin. Siinä kohtaa alkoi jo hieman heikottaa, eikä meillä kenelläkään ollut vettä mukana. Aika alkoi käydä pitkäksi yli puolentoistatunnin odottelun jälkeen, mutta siinä kohtaa kun Calvin Harris astui lavalle heikotus ja paha olo olikin tipotiessään. Me oltiin kolmannessa rivissä ja meno oli mieletön! Keikan jälkeen oltiin aika väsyneitä ja otettiin vaan suosiolla taksi yöpaikkaamme. Perjantaina oli huippua! Lauantaista lisää huomenna.

<3 Sara

6 kommenttia:

 1. ootpas saanut hienoja ja laadukkaita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon =) hyvien kuvien salaisuus on uus objektiivi ;)

   Poista
 2. vau tosi kivoja kuvia oot saanu! ihana fiilis välittyy niitten kautta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mies indeed ! Mutta tuota sun ihanaa hiuspantaa mun piti tulla kommentoimaan :) Sopii sulle tosi hyvin !

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin on<3 voi kiitos, se on kyllä just kiva festaripanta :)

   Poista