19.9.2013

Moroccanoil

Mun hiuspohja on pitkään aristanut ja kutissut. Aluksi epäilin hysteerisenä täitä, mutta onneksi niistä ei ollut kyse. Shampoon ja hoitoaineen vaihtaminen ilmeisesti aiheutti hiuspohjani ärtymisen. Kaverini suositteli testaamaan Moroccanoilin hiustenhoitotuotteita, sillä ne eivät sisällä sulfaatteja, fosfaattia, eikä parabeenejä. Ne sisältävät argan-öljyä, joka lupaa tuoda muun muassa hiuksiin kiiltoa, virkistää hiusta ja poistaa sähköisyyttä, Oma päänahkani rauhoittui jo heti ekasta pesukerrasta ja hiukset tuntuivat ihanan elinvoimaisilta sen jälkeen. Entinen shampooni kuivatti päänahkaani hirveästi ja jätti hiukset pesun jälkeen sellaiseksi venyväksi purkaksi ja aina sai olla selvittelemässä takkuja.

Moroccanoilista ollaan toki montaa mieltä, sillä eivät ne ihan täyttä luonnonkosmetiikkaa ole. Pettymyksekseni tuotteissa on silikonia, mutta ainakaan hiukset eivät takkuunnu, eivätkä sähköisty niin helposti villahuivien käytön lisääntyessä. Shampoon ja hoitoaineen mukana sain tämän maailman kuulun hiusöljyn kaupan päälle minipullossa. Hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä pienen öljytilkan jälkeen. Pääasiassa käytän sitä latvoihin (vaikka ne eivät huonossa kunnossa olekaan pätkäistyäni tukkani), mutta aion testata myös tätä shampoon sekaan myyjän suosituksesta. Öljy tuoksuu kivan eksoottiselta nimensä mukaisesti, mutta mielestäni shampoo ja hoitoaine tuoksuvat aavistuksen liian miehekkäältä. Tämä saattaa johtua siitä, että tuoksu muistutti oman isäni kosmetiikkatuotteiden tuoksua :D. Pakkauksen ulkonäöstä myös plussaa. Turkoosi etiketti on kyllä houkutteleva. Testaamisen arvoiset tuotteet siis, jos raaskii laittaa viitisenkymppiä shampooseen ja hoitoaineeseen.


Tällaista tällä kertaa. Nyt on kiire leffaan Patulin kanssa, tsau!

<3 Sara

6 kommenttia:

 1. Itse tykkään näistä kovasti, joka euron arvoiset. Tällaiselle takkutukalle kuin minä, aivan loistavat tuotteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tähän asti :) mulla kans noi takut oli yks iso ongelma ja näiden hiustuotteiden kanssa pysyneet hyvin kurissa :)

   Poista
 2. kuulostaa kivalta, noita voisi vaikka kokeilla! kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Noi on niin ihania tuotteita! ja tosiaan toi turkoosi väri on aikas huokutteleva...

  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/03/power-of-argan-oil.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pelkät pullotkin houkuttavat ostamaan :D

   Poista