21.10.2013

Gift from VS


Tässä tulee loput Leon tuliaisista. Miten tehdä nainen onnelliseksi? No ostamalla kassillinen Victoria's Secretiä. Tässä postauksessa näkyy ensimmäinen osa VS:n tuliaisista. Tuo Mango Temptation -rasva on jotain niin ihanan tuoksuista! Aluksi ihmettelin noiden Strawberries & Champagne -rasvan ja body mistin tuoksua, mutta iholla se muuttuu paljon pehmeämmän ja makeamman tuoksuiseksi kuin suihkutettaessa. Nää rasvat kuivuu tosi nopeesti, joten ei tarvi kauaa venailla pukeutumista tai sänkyyn pujahtamista. Mun mielestä ne tuoksuu iholla miedosti koko päivän. Me likes a lot! Ihan kelpo mies mulla, kun kehtas hengata VS:n liikkeessä jonkun tovin valkkaamassa mulle tuliaisia. Suihkautan vielä viimeisen kerran mansikka-shampanja bodymistit päälleni ja kipitän hyvän tuoksuisena duuniin. Pirtsakkaa maanantaita!

<3 Sara

2 kommenttia:

  1. Oi ihana vs<3 Oonkin miettinyt ton strawberries & champagne-vartalosuihkeen hankkimista itelleni mut pelänny tuoksun olevan liian äitelä, mikä taitaa olla väärä luulo siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aluks vähän voimakkaan tuoksuinen, mutta iholla kyllä muuttuu ihan täysin, etenkin päivän mittaan tuoksu pehmenee ja muuttuu paljon makeammaksi. Sopii mun mielestä hyvin syksyyn :-)

      Poista