3.10.2013

Teehetki


Bongasin joku aika sitten nämä Liptonin uudet teemaut muutamista blogeista. Rosan kanssa metsästettiin kissoin ja koirin näitä kaikkialta, tuloksetta. Viimeisestä mahdollisesta kaupasta tärppäsi. Turun Länsikeskuksen Cittarissa oli iso lavallinen kaikkia kolmea uutuusteemakuja. Valinnanvaikeuksissani päätin testata niitä kaikkia. Ehdottomasi lemppariksi nousi tuo Strawberry Cupcake. Tykkään vihreästä teestä ja siihen yhdistetty huumaava mansikkacupcaken tuoksu on jotain niin hyvää. Hyvänä kakkosena tulee Blueberry Muffin. Sekin tuoksuu aivan älyttömän hyvältä. Vanilla Caramelkin tuoksuu hyvältä, mutta maistuu aavistuksen esanssiselta. Ja olin muutenkin unohtanut, etten tykkään yhtään vaniljateestä, joten se siitä. Nämä ovat kynttilöiden lisäksi mun syysiltojen pelastus. Tässä lipitän toista jättimukillista lemppariteetä ja odottelen uunipannarin valmistumista.

<3 Sara

12 kommenttia:

 1. aaaaa,, löytyispä meidänkin pikkukaupoista nuita :-)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että noita alkaa ilmestyä vähitellen myös pienempiinkin kauppoihin :)

   Poista
 2. Hehe itekki kävin tossa lähikaupassa (Länkkärin Citymarket) ostamassa tuota Vanilla Caramelia kun sitä join kaverin tykönä, mun lemppari nykyisin. ;) noita toisia en ookaan maistellu, mutta pitänee käydä ostamassa kun kiinnostaa varsinkin tuo strawberry cupcake. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti maistaa! Niin herkkua :) Cittarista löytyy aina kaikkia mielenkiintosia uutuusjuttuja :D

   Poista
 3. Oho, jopas on makuja :) Ehkä tällainen sokerihiiri voisi löytää niistä jotain korviketta herkuille ;)

  http://mielikaunis.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noi on ihan loistava herkkujen korvike! Pelkkä tuoksu tyydyttää ainakin oman makeannälän aika hyvin. Jos diggaa hunajasta niin sitä vaan joukkoon, eipä tee mieli herkutella hetkeen :).

   Poista
 4. Oi nam! Kuulostaa ihanalta, pakko kokeilla itekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ON ihania! Suosittelen ehdottomasti testaamaan :)

   Poista
 5. Ääh olin tänään kaupassa ja kotiin tultuani mietin, että nyt tais jotain unohtua. Sit näin sun blogikirjoituksen, niin helkkari soikoon, se oli toi tee!! Huomenna uus yritys :D

  http://maria-femalelogic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäää! :( mulla käy aina noin.. Toivottavasti saat sit huomenna sitä teetä :)

   Poista