30.10.2013

Telakkaranta auringonlaskussa

coat Carlings // scarf Bik Bok // knit Vila // t-shirt Zara // jeans Dr.Denim // shoes Dr.Martens

Pitkästä aikaa asukuvia, tai no ylipäätään mitään toimintaa blogin puolella! Alkoi jo ikävä hiipiä.. Saanko kompata muita kanssabloggaajia ja kirjoittaa muutaman vihaisen virkkeen tästä pimeydestä. Kyllä, oi kyllä jurppii ihan törkeesti, että kello neljä alkaa ihan toden teolla hämärtyä (kuvat otettu noin klo. 16.15) ja se "valo" mitä sitä ennen on tarjolla, raottuu pikkuriikkisesti paksun pilviverhon alta tasan silloin kun on varmasti töissä, kaupassa, salilla tms. Bloggaajien painajainen; marraskuu, tervetuloa vaan.

Kuvausympäristöstä sen verran, että oon aivan rakastunut taloihin joita rakennetaan tänne Turun Telakkarantaan. Oon elänyt koko ikäni tässä Aurajoen rannassa useammassa eri asunnossa ja sinä päivänä, kun kuulin että Telakkarantaan aletaan rakentamaan kerrostaloja, tiesin että sinne haluan vielä jonain päivänä muuttaa. Olen tykästynyt tähän kaupunginosaan kovasti ja aina lenkkeillessäni toisella puolen jokea ihailen niitä uusia Telakkarannan taloja. Jonain päivänä vielä omistan sieltä oman kodin :).

Tänään on muutenkin ollut hyvä päivä. Lounastettiin tyttöjen kanssa meidän vakkari kiinalaisessa, treenasin mun pt:n kanssa, ehdin ottaa asukuvia ja nyt kirjoittelen tätä postausta sohvalla maaten lihakset kipeinä rankasta treenistä. Kaikkea kivaa on muutenkin tiedossa lähitulevaisuudessa, joten pysykää kuulolla ;).

<3 Sara

6 kommenttia:

 1. Tuuppa tänne kultaseni kylään talvella ku on kaamos, aurinkohan ei nouse sillon koko päivänä parin kuukauteen! Se se vasta bloggajien unelma onkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD jätän ehk väliin, ellen haluu masentuu viel entisestää täst talvest. Oot kyl aina erittäin tervetullut tänne etelään ;) <3

   Poista
 2. Voi pimeys... Ihania kuvia silti! Auringonlaskut järvenrannalla on parhautta mikäli sellaisia sattuu näkymään :----)

  ELSANNELI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Niin on, oih kesä ja mökkimaisemat <3

   Poista