11.11.2013

Aamupalaa


Yläasteikäisenä ja jonkun aikaa lukiossakin en jaksanut ikinä panostaa aamupalaan. Mieluummin käytin sen puoli tuntia meikkaamiseen (yläaste....) tai nukuin hieman pidempään, kuin söisin aamupalaa. Nykyisin hyvä aamupala on mulle välttämätön ja melkeinpä päivän tärkein ateria. Siihen meikkaamiseen riittää se neljä minuuttia ihan hyvin :D. Yksi pieni leipä juustolla ja leikkeleellä ei kuulu edes kiireisimpiin aamuihini. Mun on saatava monipuolinen ja terveellinen kombo hiilareita, protskua, maitotuotteita, kasviksia, hedelmiä ja kahvia<3.
Oon hurahtanut noihin protskupannareihin taas pahemman kerran. Tykkään sekoittaa hieman vaniljan makuista Skyrriä ja maustamatonta maitorahkaa ja syödä sitä pannareiden ja granaattiomenan kanssa. Helppoa, hyvää ja terveellistä - nam! Anyway, mun aamu ei lähde käyntiin ilman kunnon aamupalaa ja mietin usein, että miten ihmeessä tuun selviämään kiireisistä ja aikaisista aamuista, sitten kun on herättävä taas kouluun. Niinä aamuina, kun lähden töihin 6.30 olen ladannut kahvinkeittimen valmiiksi illalla ja suunnitellut etukäteen mitä syön aamupalaksi. Mulla ei ole välttämättä edes vaatteet valittuina illalla valmiiksi, kunhan aamupala on :D. Hyvällä aamupalalla pärjää pitkälle päivään. Pirtsakkaa viikonalkua teillekin!

<3 Sara

4 kommenttia:

 1. Itse en jaksa yleensä arkisin nähdä kauheasti vaivaa aamupalan eteen, koska rakastan nukkumista ihan liikaa :D En vain saa itseäni tarpeeksi ajoissa ylös! Ihana, etä jaksat nähdä vaivaa, sillä tuommoiset herkut kyllä aloittaa päivän parhaalla mahdollisella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ennen jaksanut, kunnes huomasin olevani paljon pirteämpi ja energisempi kunnon aamupalan jälkeen. Mutta ymmärrän kyllä, että unikin maistuu aamuisin, sitä ei voi kieltää :D.

   Poista
 2. Mulla on aina se, että jos en syö aamuisin ennen töihinlähtöä puuroa ni mulla alkaa mahassa kurnimaan jo parin tunnin päästä ja tulee ihan järkyttävä nälkä. :D Oon yläasteikäisestä lähtien syöny puuroa aamuisin ja se vaan on jääny päälle sieltä. :'D nam tuo aamupalasi näyttää hyvältä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuro on munkin yks lemppari! Siitä saa niin monelaisia variaatoita miksaamalla siihen kaikkea mitä kaapista löytyy. Nälkä pysyy takuulla pitkään kurissa :). Kiitos, se oli hyvää ;) !

   Poista