29.11.2013

Inspiration Blog Awards


Noniin vihdoin sain nämäkin muutamat kuvat kasaan postaukseksi. Parin viikon takaiset Inspiration Blog Awardsit oli huikeet. Svante lähti mun aveciksi kyseiseen juhlaan. Alkuillasta kierreltiin paikkaa ympäri tekemässä tuttavuutta. Jossain kohtaa eräälle koitui kohtaloksi ilmaisen viinan bileet ja jäin ihan yksin tilaisuuteen. Lähdin reippaana kiertämään paikkaa yksinäni ja törmäsin onneksi ihaniin Monaan ja Ilonaan, joiden kanssa vietinkin loppuillan. Aivan huippuja tyttöjä molemmat <3.

1. Kuva on Ilonan kamerasta. En ottanut laiskuuttani (laukkuun ei mahtunut) kameraa mukaani ja jouduin ryöväämään muiden kuvia tilaisuudesta. Ens kerralla sitten viisaammiin ja oma kamera mukaan, onhan se narikka siellä olemassa :D.
2. Chambord-likööristä tehty drinkki, mm. Muutenkin juhlien juoma- ja ruokatarjoilut olivat tosi hyvät!
3. Angelica Blick - aivan ihana mimmi! Siinä vasta esikuva :)
4. Monan kamerasta toinen yhteiskuva näiden ihanien tytsyjen kanssa ♥.
5. Jep, sen parempaa kuvaa mun illan asusta ei ole. Zaran mekko ja beiget korkkarit. Kauhean työn ja tuskan takana oli löytää tuohon mekkoon sopiva clutch. Halusin samanlaista kirjailua laukkuun, mitä mekon kauluksessa oli. Laukku löytyi Cubuksesta.
6. Stockan jouluvalot!

Kaiken kaikkiaan aivan huippu ilta takana. Vähän harmitti vaan, etten päässyt osallistumaan päivätapahtumaan, koska en tajunnut ilmoittautua tarpeeksi ajoissa. Ens vuonna uusiks? ;)

-Sara

6 kommenttia: