6.11.2013

Lumene CC


Mulla on ollut pitkään mielessä Lumenen CC-meikkivoiteen testaaminen. Tuote lupaa toimia pohjustusvoiteena, heleyttäjänä, peitevoiteena ja meikkivoiteena. Siinä on myös suojakerroin ja se lupaa pitkäkesoisuutta. Itse olen käyttänyt tätä meikkivoiteen alla, ikään kuin ihon sävyn tasoittajana. Oma ihoni on luonnostaan hieman punaiseen taittuva, joten suosin kellertäviä meikkivoiteita peittämään punaisuutta. Vasemman puoleisessa kuvassa kasvoillani ei ole muuta, kuin kosteusvoidetta. Oikean puoleisessa kuvassa kasvoillani on ohut kerros CC-meikkivoidetta. Lopputulos on tasaisempi, eikä niin punakka. Oman nassuni tarpeisiin tuote ei mielestäni ole tarpeeksi peittävä, mutta ihon sävyn tasoittajana ihan loistava! Viimevuoden BB-voiteet jäävät ainakin omalta osaltani kaupan hyllyille niiden turhan paksun ja rasvaisen koostumuksen takia. Tämän tuotteen hintalaatusuhde on mielestäni ihan kymppi! Tuote maksaa about 15 euroa ja kalliimpaa meikkivoidetta voi sitten käyttää vain niille alueille, jotka tarvitsevat parempaa peittävyyttä. Näitä löytyy kolmessa sävyvaihtoehdossa ja mulla on käytössä keskimmäinen sävy "Medium". Kesällä tämä on varmasti hyvä tuote silloin, kun tarvitsee vain kevyttä meikkiä kasvoille.

P.s. Ihanaa! Meillä paistaa täällä Turussa piitkästä aikaa aurinko. Olo on heti paljon energisempi :-). Aurinkoista päivää!

<3 Sara

7 kommenttia:

 1. Toi cc-voide on ihan mahtavaa, seon itselläkin käytössä :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nyt täällä Turussa alko satamaan RAKEITA (waaaat ?!) just kun aloin lukemaan tätä :D mut silti aurinkoista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää!!? Missä :D? Keskustan sunnal on paistellu koko päivän aurinko, eikä mistää rakeist tietookaa (ainakaa mulla) :D

   Poista
  2. Haha tais olla joku pilvi täs Länsikeskuksen päällä silloin :DD

   Poista
 3. wau mitkä ero! pitää ostaa toi seuraavaksi testiin. viimeksi testailiin garnierin cc:tä ja siitä en pitänyt, liian tujua jotenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut Garnierilta sit taas BB-voide ja sekin oli kyllä aika tönkköä :s suosittelen testaamaan tätä Lumenen CC:tä =)

   Poista